Recept Jelene Simić za skidanje viška kilograma posle druge trudnoće, sigurno će mnoge mlade mame primeniti već ovog proleća. Aleksa je u njen dom stigao pre četiri meseca i osvojio celu porodicu, a "poklonu" se najviše obradovala desetogodišnja Una. 

Ono što skoro svaka mlada mama želi, pored zdravog i srećnog deteta, jeste da u što kraćem roku uskoči u svoje omiljene farmerke. Kada je u pitanju Jelena Simić, primećujemo da je brzo vratila liniju koju je imala pre porođaja.

"Muka je to, ali i genetika", kaže uz osmeh voditeljka za Hello!. 

Kao svakoj majci koja doji, beba joj je bila na prvom mestu, pa o dijeti nije razmišljala.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jelena Simic (@unajelena_ps)

"Nisam htela da forsiram sebe, niti da stvaram nervozu. Prijalo mi je kad mi kažu da se nisam ugojila, a Dragan mi je svaki dan ponavljao: 'Nikad nisi lepše izgledala'. Ako i nije bilo istina, prelepo je zvučalo. Sasvim je normalno i prirodno da žena posle porođaja nije fit, da ima višak vode, celulit i strije. Zgodne mame, dva dana po izasku iz porodilišta, postoje samo uz filtere na Instagramu", rekla je.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jelena Simic (@unajelena_ps)

Ipak, u jednom momentu Jelena je shvatila da je vreme da se posveti sebi i da će višak kilograma posle druge trudnoće veoma brzo biti prošlost. 

"Kada je Aleksa napunio tri meseca, osetila sam da sam spremna da se disciplinujem. Posle trudnoće ostalo mi je 13 kilograma viška, ali sam ih prepolovila za mesec dana. Ničega se nisam odrekla, samo sam prednost dala zdravim i redovnim obrocima. Proces mršavljenja pretvorili smo u porodičnu igru, pošto je Dragan u isto vreme započeo dijetu i smršao pet kilograma. U toku je ljuto takmičenje ko će brže stići do željene kilaže. Lično, najbolje se osećam kad sam mršava. Osim što sebi lepo izgledam u ogledalu, to mi je dokaz da imam samodisciplinu. Počela sam i da vežbam, tako da već vidim pobednika u ovoj trci", kroz osmeh je otkrila za magazin Hello! i dodala da je srećna i zadovoljna mama, koja polako počinje da se vraća društvenim aktivnostima i razmišlja o povratku na posao.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)