Javnost u Srbiji ostala je zgrožena objavom na Tviteru u kojoj se upozorava na modnu agenciju za decu od 10 do 18 godina i tvrdi da ova agencija pravi slike maloletnih devojčica koje su u tangama, polugole ili im se vidi jedva prikriveno telo! Navodno je u pitanju prevara i najverovatnija teška zloupotreba maloletnika, prenosi Kurir.rs. 

Tviteraši su postavili printskrinove sa Instagrama gde se agencija navodno reklamira kao "beautyteenagency" i to kao treća u svetu u pogledu zaštite dece, kao i da su mnogo puta nagrađivani upravo zbog zaštite bezbednosti dece. 

Korisnik Tvitera, koji je izneo ovo u javnost, priložio je navodni sertifikat koji je navodno bio na Instagram profilu ove agencije, a koji garantuju sigurnost dece.

Prema navodima, kompanija u Istanbulu koja je zadužene za ove sertifikate koji su garant bezbednosti i unapređenja rada raznih kompanija najoštrije je demantovala da su izdali sertifikat ovaj modnoj agenciji i tvrde da je spomenuti sertifikat koji im je poslat - potpuno lažan.

Upozorava se da, iako je na sertifikatu nazačeno da se agencija nalazi u jednom beogradskom tržnom centru, tamo ne postoji njihovo sedište, niti postoji podatak da je agencija pod tim imenom upisana u Agenciji za privredne registre, a ne postoji ni jedan kontakt na koji se može da kontaktra vlasnik agencije, navodi Kurir.rs.

Pročitajte i...