Manekenka i mama četvoromesečne bebe Điđi Hadid je za magazin Vog otkrila svoje tajne lepote i kako ona to neguje svoju kožu. Otkrila je neke od saveta za lepotu koje je primenjivala tokom trudnoće. 

Điđi je počela otkrivajući kako je, dok je bila trudna, počela da koristi prirodne proizvode. Sada, za svoju zimsku rutinu, manekenka otkriva da koristi gušću hidratantnu kremu za kožu koja je uvek suva! Iako bi većina ljudi pomislila da Điđi koristi samo skupocene i luksuzne proizvode za šminkanje, ona otkriva tajne koje su potpuna suprotnost. 

"Ne mislim da uvek da morate puno da platite za to", rekla je Điđi. Ona je takođe rekla da, iako nije imala većih problema sa kožom, tokom "Nedelje mode" njena koža se najviše iritirala, jer je šminkanje bilo svakodnevno. Rekla da voli sama da osmisli svoj izgled. Pasta za zube je nešto što koristi za isušivanje flekica na licu i to je savet koji joj je prenela majka.

Trik koji ona koristi je nanošenje balzama za usne na obrve koji pomaže boljem iscrtavanju. Tokom trudnoće, jedina stvar koja se promenila na njenoj koži bila je pigmentacija. Podnočnjaci su u trudnoći postali izraženiji: "Prirodno je i znala sam da će to nestati", rekla je Điđi.

Za svakodnevni mejkap ona koristi malo prajmera i podlogu, a nanosi ih rukama kako bi koža dobro upila. Za obrve koristi olovku i vosak. Završni puder je nešto što fiksira i drži šminku ceo dan na svom mestu. Za konturisanje koristi malo bronzera i stavlja mrljicu hajlajtera na vrh nosa. Trepavice uvek uvija i blago nanosi rumenilo na obaze, a zatim nanosi sloj maskare. Na usne nanosi ruž koji u sebi ima blagogog sjaja.

Pre nego što je završila razgovor, ponavlja da je ona majka četvoromesečne bebe i da ne izgleda ovako svaki dan.

"Ponekad prođe nedelju dana, a da se ne našminkam."

Điđi takođe kaže da je važno da se mame brinu o sebi.

"Ponekad po nekoliko dana ne operem kosu i ne očetkam kosu", priča kroz osmeh.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)