Glumica Ketrin Higl zabranila je svojoj deci korišćenje tehnologije. Pošto je uvidela koliko vremena provode uz uređaje, shvatila je da to veoma loše može da se odrazi na njihovo zdravlje, pa je preuzela stvari u svoje ruke i striktno se drži novog pravila u kući.

Glumica je majka troje dece - od četiri, osam i dvanaest godina i, svakako, uživa u roditeljstvu i trudi se da im pruži najlepše moguće detinjstvo.

"Skoro nije bilo baš tako, igrali bi igrice i tako bili 'zauzeti' u sobi po šest, sedam sati. Ali sada imam potpunu kontrolu nad uređajima i nije im više dozvoljeno da toliko vremena provode pored ekrana", počela je mama Ketrin u The Drew Barrymore Show-u:

"Sad je okej i oni su na sigurnom. Ja sam sigurna da su oni na sigurnom. Tako da, sada, imaju pristup, recimo, knjigama. Mnogo je biti uz uređaje tako po ceo dan, a i nezdravo. Pokušala sam da umanjim to vreme isprva, ali kada sam videla kako stoje stvari i koliko im samo to teško pada rešila sam se za oštrije mere i oduzela im tehnologiju u potpunosti", zaključila je.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)