Nataša Bekvalac vreme provodi sa svojim ćerkama Hanom i Katjom, okružena ljubavlju i toplinom roditelja i sestara. Ona u svemu nalazi nešto dobro, tako da je i pandemiju doživela kao svojevrsnu životnu školu. Kaže da više ne živi od danas do sutra, kao nekada, već joj put pokazuju deca i neizmerna ljubav prema njima.

U intervjuu za Stil mama Nataša je otkrila da se njen život drastično promenio od kada je počela pandemija, kao i da joj je najvažnije zdravlje porodice.

Uprkos globalno teškoj situaciji sa virusom korona, mama Nataša je istakla da, ipak, u svemu vidi nešto lepo. Na pitanje novinarke Stila koliko je ova situacija uticala na nju i njenu porodicu, ona je odgovorila ovako:

"Budući da živim sa svoje dve ćerke mislim da se između nas tri stvorila jedna potpuno drugačija konekcija. Shvatila sam koliko mi je porodica važna, najvažnija. Više ne živim od danas do sutra kao što sam to činila pre, shvatila sam koliko volim svoj posao i koliko mi nedostaje. Mnogo toga još sam naučila i shvatila, ali o tome neki drugi put."

Poznata pevačica je  istakla da je njena starija ćerka i te kako svesna u kojoj se situaciji nalazimo i da joj druženje sa društvom i porodična putovanja veoma nedostaju.

A kako malena Katja podnosi situaciju...

"Katja je još uvek mala. Mislim da ona najviše uživa, budući da je sva pažnja tek sada upućena ka njoj."

Nataša je samohrani roditelj dve devojčice, a na pitanje kako uspeva da uskladi majčinstvo i uspešnu karijeru, ona kaže:

"Uspeh je relativna stvar, kao i sreća. Uloga majke svakako da mi je najlepša i najvažnija uloga u zivotu, i svakodnevno nailazim na probleme i prepreke. Moj najveći uspeh biće da moje dve devojčice izrastu u srećne devojke i žene, samouverene, samosvesne, ostvarene, obrazovane i spremne da same koračaju kroz život. Tek tada ću znati da sam uspela."

Istakla je i da mnogo uči od svoje dece i da su joj one dva najveća životna učitelja.

"Zaista mislim da su mi Hana i Katja date kao dva najveća učitelja. Hana 2007, a Katja 2018, kao potpuno nova generacija učitelja. One me svakodnevno vraćaju i podsećaju na prave vrednosti jer se ponekad zaboravim, uvek isprave moj put i pokažu mi kuda dalje. To je neprocenljivo."

Mama Nataša je u razgovoru sa novinarkom Stila otkrila i da više ne živi na relaciji Novi Sad-Beograd, već da su sada isključivo u prestonici.

"Ne živim na relaciji NS- BG. Sada smo u Beogradu i tako će ostati. Novi Sad je bio privremeno rešenje dok sam lizala svoje rane. Vratila sam se svojoj bazi i bila bliže roditeljima, jer sam smatrala da je u tom trenutku i periodu to bilo najbolje za mene i moju decu. Kada smo se sve oporavile, vratile smo se u prestonicu iz istih razloga."

Bliskost sa sestrama i roditeljima stalno ističe i veruje da su oni najvrednije što ima u životu.

"Moja deca, sestre i roditelji su najvrednije što u životu imam i beskrajno sam zahvalna na porodici. Samo ko sestre ima zna o kakvoj ljubavi je reč. One su moj najveći oslonac, snaga i pokretač."

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)