Poznata glumica Anđelina Džoli, mnogo puta je u javnosti govorila o roditeljstvu i načinima na koje vaspitava decu.

Kako je četrdesetpetogodišnja glumica rekla, ona ne misli da je tradicionalna majka, ali svih šestoro dece joj i te kako pomaže u tome da tu ulogu odigra baš kako treba!

Glumica ima usvojenu decu Medoksa, Paksa i Zaharu, a sa Bredom Pitom dobila je Šajlo i blizance Vivijen i Noksa. Kako tvrdi, porodica ju je izlečila nakon teških godina koje su iza nje.

"Nikad mi nije išlo od ruke da samo mirno sedim. Uvek sam htela da imam mnogo dece, zamišljala se kao Džejn Gudal koja i putuje džunglom, ali nikad nisam zamišljala tradicionalan porodični život. Mislim da mi nedostaju veštine da budem ona tradicionalna majka koja sedi u kući. Srećom, deca mi mnogo pomažu, pa se snalazim", iskrena je bila Anđelina. 

Sa Bredom Pitom nije još od 2016. godine, a njih dvoje oštro su se borili oko starateljstva nad decom. Ipak, deluje da su sad u dobrim odnosima.

"Želela sam da budu deca blizu svog oca, koji je udaljen samo na pet minuta odavde. Osećala sam izvestan pritisak da se preselim ovde",  rekla je Anđelina.

Džolijeva je odala još jedan simpatičan detalj...

"Proteklih nekoliko godina bilo je prilično teško. Veselim se pedesetima i osećam da ću napraviti još jedan korak napred. Mada, pre neki dan smo bili na trambolini i deca su mi rekla da pazim da se ne povredim. Pomislila sam, Bože, kako je to smešno, bila sam glumica u akcionim filmovima, a sad se deca brinu da se ne povredim na trambolini", priznala je glumica.

Pročitajte i...