Ćerke Merjem Uzerli njenom životu dale su jedan novi smisao, za koji pre nekoliko godina nije mogla ni da sanja da postoji. Pre nešto manje od mesec dana, glumica je na svet donela svoju drugu ćerkicu a, iako o blagoslovenom stanju nije želela mnogo da priča, fotografiju iz porodilišta podelila je sa publikom. 

"8. januara 2021. godine si došla ti, najdraža moja. Tata i ja smo presrećni što si se pridružila našoj porodici. Blogosloveni smo i srećni zbog toga. Budi uvek beskrajno zaštićena", napisala je na Instagramu mama Merjem.

Glumica, koja iz ljubavi sa Kanom Atešom već ima šestogodišnju ćerkicu Laru, odlučila je da svojoj drugoj mezimici da prelepo ime. Naime, ona i njen verenik, kog vešto skriva od javnosti, složili su se da devojčica dobije ime Lili Koi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

A sada je, srećnija nego ikada, odlučila da celom svetu pokaže svoje neprocenjivo bogatstvo. Okružena najvećom mogućom ljubavlju, glumica je pozirala u društvu svojih mezimica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Ćerke Merjem Uzerli veoma su oduševile njene fanove, a komentari i lajkovi ne prestaju ni posle skoro 24 sata od objave. 

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)