Svedoci smo kobnih stradanja dece zbog raznih Tiktok izazova, a reč o zabrani ove aplikacije je sve češća tema poznatih ličnosti. Mnogi su zgroženi dešavanjima, a posebno time što su deca "poludela" za tom aplikacijom.

Na ovu temu mama Jelena Karleuša je imala štošta da kaže, svoj stav je iznela oštro i bez dlake na jeziku.

Naime, ona je u intervjuu za emisiju Glamur na Happy TV-u istakla da je ona protivnik TikToka, kao i da su deca od toga zavisna kao od droge.

"Rekla sam - zabraniti, zato što je veoma opasno sedeti sedam dana u nedelji, dvadeset četiri časa i gledati to. To je opasno, izaziva zavisnost sličnu narkomaniji i kockanju. To je nešto čemu se na nivou planete mora stati na put."

Mama Jelena je u više navrata istakla da društvene mreže dozira svojoj deci i da je sadržaj poput ovih izazova na TikToku veoma opasan i da ga treba ukinuti.

"Dosta kontrolišem njihove društvene mreže, pa ukoliko se dogodi neki negativan komentar, ja to lično brišem. Jeste da su to moja deca, ali one su ipak deca. Šta god one postavljaju tu, to je dečje i bezazleno", rekla je Jelena svojevremeno u intervjuu za Telegraf.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)