Dvadesetčetvorogodišnja trudnica Džesika, na koju je u nedelju, navodno, nasrnuo nevenčani suprug Siniša J. u policiji je izjavila da su spontani pobačaj i izbacivanje fetusa posledica obilnog krvarenja, koje je po njenom mišljenju nastalo posle uzimanja nekoliko različitih lekova protiv bolova koje je imala zbog zubobolje.

Ona je, navodno, krvarila nekoliko dana, otišla je na pregled kod ginekologa, koji je rekao da ima "rizičnu trudnoću". Nakon toga je otišla kući, nastavila da krvari, a tokom mokrenja je dobila trudničke bolove i doživela spontani pobačaj. Po njenoj izjavi, fetus od nekoliko centimetara je umotala u novine i bacila iza barake.

Žena živi sa jednogodišnjim detetom iz prvog braka, nevenčanim suprugom Sinišom J. i njenom porodicom u baraci ispod nadvožnjaka na Novom Beogradu. Ona je ispričala da joj je, nakon što je izgubila bebu, suprug udario šamar i sa bratom pobegao u nepoznatom pravcu. U toku je potraga za njim.

Džesika je izjavila da je u prethodnom periodu trpela Sinišino psihičko i fizičko maltretiranje, navodno zbog ljubomore i da je verovatno zbog toga doživela spontani pobačaj u šestoj nedelji trudnoće. Tek posle gubitka bebe prijavila je za nasilje muža, koji je donedavno imao zabranu prilaska nevenčanoj supruzi zbog ranijih sukoba. Džesiki je pomoć ukazana u u GAK u Višegradskoj, a fetus je poslat u Institut za sudsku medicinu na obdukciju.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)