Za mamu Sofiju Milošević 2020. godina je bila jedna od najsrećnijih, uprkos pandemiji koronavirusa i svim pratećim situacijama, ona će je pamtiti po najlepšim trenucima provedenim sa sinom. U više intervjua je isticala da joj je vreme sa sinom najlepše i da voli kada je porodica na okupu.

Sofijia je ispričala da nakon rođenja sina sve se promenilo u njenom životu, kao i da je jako posvećena majka.

"Promenilo se sve. Odrastala sam u porodici sa dekom i bakom, koji su bili jako posvećeni svojim unucima. Moj deka nijednom nije otišao na spavanje, a da prethodno mom bratu i meni nije ispričao priču za laku noć. Odrastajući tako i posle u zrelim godinama shvatila sam koliko je važno za dete da oseti bezgraničnu ljubav i koliko je važno biti posvećen roditelj. Dete je najvažnija stvar na svetu i želela sam da ga imam onog momenta kada sam osetila da sam dovoljno zrela. On je moj broj jedan i sve je sada u drugom planu. U isto vreme, sigurna sam da ću ceo život raditi, jer mene to ispunjava, ne osećam se lepo kada ne radim, s tim da ću morati da imam dobru organizaciju da bih sve uskladila. Put u Njujork je trenutno na čekanju dok Aleksej ne odraste i što se tiče posla, koncentrisana sam na svoj brend. Uživam da ga razvijam i da gledam kako raste", rekla je ona i otkrila da li će biti stroga majka:

"Idealan plan mi je da budem stroga majka, ali da ga razmazim ljubavlju. Nisam razmažena i ne želim da dopustim da moj sin to bude. Želim da ga naučim pravim vrednostima i da od njega napravim sposobnog, vrednog i dobrog čoveka".

Sofija je istakla i da joj je najveći problem u poslednjih nekoliko meseci dojenje.

"Dojenje je jako važno, pogotovu prvih nekoliko meseci kada se bebin imunitet gradi. Nebrojano puta sam bila na korak da zaplačem, ali njegovo zdravlje mi je na prvom mestu", rekla je lepa Sofija Milošević.

Mama Sofija je sa svojim partnerom Lukom i bebicom odlučila da za kraj 2020. godine napravi seriju fotki, kojih će se slatko sećati kada beba poraste.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SOFIA (@sofijamilo)

Slike su objavljene na manekenkinom Instagram profilu, a ispod objave ova mama je poželela svim svojim pratiocima najlepše novogodišnje želje.

"Sve najbolje želim vašim porodicama u 2021. godini. Više zdravlja i sreće i lepih trenutaka. Srećna Nova godina."

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)