Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAKETIĆI ZA KLINCE: Neka pokloni budu istovremeno i ZABAVNI i KORISNI!

Praznici su jako blizu – krajnje je vreme da se deci pripreme paketići! Izaberite nešto što će im biti ne samo zabavno, već i korisno. Pogledajte u nastavku šta predlažem

  Izvor: Foto: Promo

Svetleća tabla za crtanje i pisanje je edukativna i zabavna igračka za kojom su poludeli mališani širom sveta! Po njoj deca mogu da crtaju i da im crteži svetle i to u 8 light efekata! Svaki crtež postaje interesantniji, a deca imaju više želje da nauče još neke nove stvari da nacrtaju. U pakovanju se dobija i čak 30 različitih šablona zahvaljujući kojima će deca moći da nacrtaju neke stvarčice koje sami inače ne bi umeli.

***Može da se kupi po SUPER CENI? Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***


Foto: Promo

LCD tabla je takođe sjajan poklon! Po njoj se piše specijalnom olovkom, crteži na njoj su fluorescentni i olovka se nikada ne troši! Crteži se brišu jednim jedinim klikom na kanticu na tabli! I onda se može crtati iznova i iznova! Na njoj mogu ne samo da crtaju, već i da pišu, vežbaju zadatke, a biće im interesantnija od papira pa će neke stavri koje im teže idu i koje manje vole lakše naučiti. Odlična je ne samo za sasvim malu decu, već i za decu u nižim razredima.

***Može da se kupi po SUPER CENI? Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***


Foto: Promo

A bojice, flomasteri su uvek nepogrešiv poklon, bilo da se radi o mlađoj, bilo starijoj deci, bilo o dečacima, bilo o devojčicama. I ne samo da su zanimljivi deci, već su i korisni u smislu da im pomažu da ispolje svoju kreativnost, da razvijaju svoju maštu, ali i da rade na koordinaciji prilikom bojenja, crtanja i/ili pisanja. Zato je ovo koferče sa bojama od 150 delova idealan novogodišnji poklon!

***Može da se kupi po SUPER CENI? Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***


Foto: Promo

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica