Odbojkaški reprezentativci Srbije Stefana Veljković Lisinac i njen suprug Srećko Lisinac početkom februara postaće roditelji malenog dečaka.

"Približio se porođaj. Vreme mi baš leti. Mislila sam da će mi biti dosadnije tokom trudnoće. Verovala sam da ću biti nervoznija, pošto sam implusivnija ličnost, ali potpuno sam mirna. Trudnoća me je smirila i promenila. Samo da ostane tako. Nadam da će takvo stanje biti i kada se porodim", kaže buduća mama Stefana Veljković Lisinac.

Kako kaže lepa trudnica, pomalo se ulenjila od kada je u drugom stanju, a tu situaciju pogoršava trenutna situacija sa koronavirusom

"Neminovno je da budem malo lenja, posebno sada dok traje korona. Plašim se da prošetam, da idem negde. Uglavnom sam u kući i trudim se koliko god mogu da budem aktivna, ali to je znatno manje nego ranije", istakla je odbojkašica.

Iako je godinama unazad bila aktivna na terenu, trudnoća je primorala Stefanu da bude često kod kuće.

"Što se tiče toga da sedim kod kuće, navikla sam. Ova situacija sa koronom poduže traje. Što se tiče sporta, on je bio ceo moj život i nešto što sam radila iz ljubavi, ali, eto, došlo je vreme da započnem novo životno poglavlje. Nedostaje mi jer sam energična", istakla je ona, koja već priprema spisak muških imena za svog sinčića.

"Vreme je da se to napravi. Ima nekoliko opcija, ali nismo suprug i ja preterano pričali o tome. Dobiće ime sigurno kada se bude rodio. Nije nam to sada prioritet. Svakako, dobiće srpsko ime", istakla je odbojkašica.

Lepa trudnica je istakla da nije razmažena u trudnoći, ali da njen suprug vodi računa o njoj i da je divan.

"Suprug je uvek prema meni bio divan. Živimo kako smo živeli pre trudnoće. Tu je da mi pomogne oko svega što mi treba, da ne nosim teške stvari i slično, ali ja nisam od onih koje su razmažene."

Šarmantna odbojkašica je rekla da će se poroditi u Beogradu, ali da bi volela da se što pre vrati na teren.

"Sve zavisi od mog fizičkog stanja, ali i bebe. Ne znam šta me čeka. Nadam se ne toliko teško i naporno. Ako bude sve kako treba, naravno da ću probati da se vratim što pre na teren", istakla je ona.

Stefana koja je drugom stanju, priznaje da je obazrivija s obzirom na to da traje pandemija koronavirusa.

"Kako da ne. Ne mogu da kažem da mi je to veliki strah jer tako ne treba razmišljati, ali stvarno se čuvam, posebno zbog bebe. Bliži mi se porođaj i ne bih želela ne daj bože da se zarazim, posebno sada kada je korona uzela maha. Stvarno mi nije svejedno jer sam u drugom stanju. Čuvam se za dvoje."

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)