Jeste li pomislili nekada da očevi sa decom u javnom toaletu zaista mogu imati problem?

Tata Muhamed Nitoto podelio je javno jednu svoju dilemu - odvesti ćerku u muški ili ženski toalet?

Tata je objavio fotografiju sa ćerkicom u javnom toaletu i napisao: "Nisam pomislio da će, ako imaš ćerku, odlazak u toalet biti tako problematična tema."

"Tate su ostavljene da biraju da li da sa ćerkom odu u muški ili ženski toalet", rekao je. Zato je, kao i većina muškaraca, odlučio da svoju devojčicu odvede u muški deo.

"Bio sam milion puta u muškom toaletu, ali ulazak sa ćerkicom je potpuno drugačij priča. Muški toaleti su odvratni! Osećaju se na mokraću, ništa nije podešeno lepo za žensku osobu, za dete. Sto za presvlačenje deteta je odmah pored prostora gde drugi muškarci mokre", požalio se.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Chronicle Of Daddy ™ (@chroniclesofdaddy)

Nije mu bilo potrebno mnogo da odluči da pređe u ženski toalet. "Previše je mala da bi sama odlazila u toalet, pa moram da idem sa njom. Potrudio sam se da imam što je više moguće poštovanja prema ženama unutra. Čak sam im i naglasio da sam ušao samo zbog ćerke", objasnio je.

Dodao je i vrlo važnu činjenicu, iako su svi generalno svesni toga. "Ženski toaleti su mnogo čistiji i prihvatljiviji za dete!"

Pročitajte i...