Glumica Marina Ćosić (25) pamtiće ovu godinu po najlepšim prekretnicama u životu. Nakon veridbe i venčanja sa Nikolom Mirkovićem (30) u istom danu početkom septembra, zvezda serija 'Istine i laži' i 'Urgentni centari sada sa lakoćom uživa u trudnoći. U sedmom je mesecu, a termin porođaja je 15. januar.

"Odlično se osećam. Dugo nisam bila ovoliko ispunjena energijom, entuzijazmom i srećom, a razlog je što novi, mali život dolazi na svet", rekla je lepa glumica za magazin Gloria.

Priznaje da je oduvek maštala da bude mlada mama.

"Moja majka je sestru rodila u 25. godini, a mene u 32. Pričala je kako je imala snage i elana da se posveti nama, našem razvoju, poslu, svemu što joj je tada trebalo. Smatram da sam sa 25 godina odrasla. Završila sam fakultet, radim, ostvarujem planove koje sam postavila. Imala sam i sreću da upoznam supruga Nikolu sa kojim sam poželela dete. Planirali smo bebu, ali kao što kažu: možete da planirate, ali beba dođe kada ona hoće. Sve se poklopilo. Trudnoća je došla u pravo vreme.

Buduća majka otkriva da nosi devojčicu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Marina Mirković (@marinacosic)

"I meni i suprugu je bilo svejedno da li ćemo dobiti sina ili kćerku, pa smo smislili oba imena. Mislili smo da nosim dečaka, a kad smo saznali da je devojčica, nismo mogli da verujemo", iskrena je glumica, koja još ne želi da otkrije za koje ime su se odlučili.

Glumica zna gde će se poroditi. Međutim, zbog pandemije virusa korona pratiće razvoj epidemiološke situacije. Korone se ne plaši jer se oseća zaštićenije nego ranije, a i redovno nosi masku i pridržava se fizičke distance. Nema strah ni od porođaja i želi da bebu na svet donese prirodnim putem, piše Gloria.

"Samo ukoliko bude postojao opravdani razlog da se porodim carskim rezom, prihvatiću to. Volela bih da isprobam granice svog tela, da vidim šta sve može da iznese. Aktivna sam trudnica, dosta se krećem. Krenuću i na trudničke vežbe da bih se što bolje pripremila za porođaj. Cilj tih vežbi je i mentalna priprema.

Dosad je dobila samo šest kilograma i ne brine je moguće uvećanje kilaže.

"Sem loptice od stomaka, nisam se ugojila u nogama, rukama, licu. Čak ni ne otičem. Mislila sam da ću biti velika kao trokrilni ormar jer volim da jedem, ali ništa od toga. Nisam jedna od onih trudnica koje uzimaju samo meso i salate. Zdravo se hranim. Svesna sam da je bebi potrebno sve, pa jedem kao i ranije. Jedino mi organizam malo više traži slatko, pa uživam u maminim domaćim kolačima i voću."

Pročitajte i...