Porodica Đoković obožava zajednička putovanja i odmore, a najmlađi članovi uživaju u trenucima kada su svi na okupu i kada je tata Novak Đoković sa njima. Nedavno su, prilikom posete Srbiji, proslavili rođendan svog sina Stefana, koji je napunio šest godina. Sada su na odmoru u Crnog Gori, a mama Jelena nije želela da propusti priliku, pa je odlučila da svojoj deci pokaže najromantičnije mesto, koje za nju i Novaka ima posebno značenje.

Na prelepoj fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu nalaze se mama Jelena, Tara, Stefan i njihov kućni ljubimac koji se sasvim sigurno pored dece jedan od najdražih članova porodice Đoković. Ispod fogografije Jelena je napisala preslatku porukicu koja opisuje ljubavnu priču Novaka i nje.

"E pa, dečice, ovo je to čuveno ostrvo Sveti Stefan, gde su se mama i tata venčali dok je Stefan bio u stomaku". 

Novak se baš raznežio kada je video fotografiju, pa je istu repostovao na svom Tviter nalogu.

I njihovi prijatelji su bili oduševljeni time što je Jelena došla na ideju da oživi svojoj deci priču gde i kako su njihovi roditelji krunisali svoju ljubav. Mnoge poznate ličnosti su najlepšim rečima opisale venčanje Novaka i Jelene, a komentar Željka Samardžića je oduševio publiku i prikupio mnogo lajkova. 

"Imao sam tu čast da vas posmatram i uživam u vašoj radosti . Predivna fotografija", napisao je pevač i prijatelj porodice ispod fotografije.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!