Par koji je izgubio dvoje dece u velikoj saobraćajnoj nesreći sada je dočekao i neke lepe vesti. 

Kristal i Bred Sparks sada su postali roditelji sedmog deteta, dečaka Niksona. 

"Nikson nam je došao u pravo vreme, da nam pomogne da se osetimo bolje", napisao je tata Bred, podelivši srećne vesti. 

"U vreme neopisive tuge i bola zbog gubitka Bejli i Landona, gospod nam je podario svetlost nade i blagoslov."

Dvanaestog jula Kristal je vozila svoju porodicu po mraku, kada je izgubila kontrolu nad vozilom. Istraga je pokazala da je nesreća nastala usled vozačkog zamora. 

Mama, koja je u tom trenutku bila u sedmom mesecu trudnoće, doživela je višestruko lomljenje kostiju i pneumotoraks. Doktori su istakli da je pravo čudo što je beba sve to preživela, a mamino telo je sačuvalo.

Ipak, ova porodica je doživela ogroman gubitak, a bol koji su osećali je nemoguće opisati rečima. Jedino što ih je držalo jeste čista vera.

Na Nacionalni dan ćerki, ova mama se obratila svojoj devojčici emotivnim rečima. "Mislim da boli svakog dana sve više. Ti i Landon ste ostavili prazninu u mom srcu. Obožavam te, divna moja ćerko", napisala je skrhkana mama.

"Možeš li da zamoliš boga da tvoj novi bata požuri na svet, jer je mamino telo umorno",  dodala je, posvetivši reči svojoj devojčici.

Nekoliko dana kasnije ona je govorila i o bolu usled gubitka sina Landona. "Tati si mnogo nedostajao dok je radio. Bio si mu desna ruka, uvek od pomoći, ali i sa raznim pitanjima. Hteo si da učiš, bio si spreman da nastaviš sa njim. Ne mogu rečima opisati koliko te volim i kako mi nedostaješ", napisala je o svom gubitku.

Pročitajte i...