Orlano Blum je otkrio javnosti jednu zanimljivost o svojoj bebi, a to je da ona liči na svakoga po malo. Kako kaže - od njegove mame, njega, do verenice Keti, bebica menja lik. Istakao je da devojčica ima identične oči kao mama Keti.

"Ima iste njene oči", rekao je nasmejani glumac. Interesantno je da, kada je Keti izašla iz bolnice, tata Orlando je u šali rekao:" Oh, to sam ja", a ona je u sledećem trenutku zaličila na mamu. "Ima te Ketine plave oči, koje su savršene. U narednom periodu nas je iznenadila koliko je ličila na svoju baku, pa sam bio pomalo zbunjen."

Glumac se često šali na račun bebe, pa postavlja pitanje: "Na koga će sledeće da liči?"

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli UNICEF (@unicef) Kol 26, 2020 u 8:36 PDT

Pop zvezda je na svet donela bebicu Dejzi Blum 26. vgusta, a u saopštenju za UNICEF su istakli da "plutaju morem ljubavi". Razlog tome je harmonija i sklad u kojem presrećni roditelji uživaju sa bebom. 

Orlando je otkrio i tajnu za uspavljivanje bebe. Kako navodi to je formula koju koristi od šesnaeste godine. Trik potiče iz budističke religije, a glavna stvar jeste šaputanje. "To je presladak način za uspavljivanje, Dejzi ga baš voli".

Glumac dodaje i to da se mama Keti često začudi ovom načinu uspavljivanja, te navodi i njene šaljive reči: "Imam osećaj kao da sam beba šaptač".

Zapratite nas i na Instagramu!