Mama Arijel je tu fotografiju objavila na svom Instagram profilu i u opisu fotografije je dodala da beba nije njihova, već ona pomaže parovima koji ne mogu da dobiju decu. Surogat majčinstvo je poslednjih godina veoma zastupljeno i veliko je olakšanje i pomoć od strane žena koje su odlučile da prihvate tu ulogu. Arijel je u opisu svoje fotografije dodala i da je njena ćerkica imala 18 meseci kada je ona prvi put nosila sugoratbebu, a sada ima šest godina.

Arijel je takođe naglasila da je trudnoća uglavnom medicinskim putem začeta, kao i to da će dete po rođenju predati paru u čije ime se žrtvovala. Ponosna je na surogat i ističe da je on na vrhu njene mnogobrojne liste stvari kojima se ponosi. Sugogatmama je ponosna i na svoju ćerkicu, na to koliko je ona nežna i brižna. "Nadam se da će gledajući mene kako nosim bebe drugih ljudi, naučiti puno o porodici i činjenicu da je svaki put do roditeljstva divan i poseban", istakla je Tejlor ispod fotografije.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

There are many things in my life that I am proud of, but being a surrogate is at the top of my list. ❤️ My daughter Scarlett was only 18 months old when I gave birth to surrobabe “R” and now she will be 6 when I give birth to his little brother or sister next year. I am so proud of how loving and caring she is and I hope that by watching me grow these babies for others, it teaches her the many ways families can be created and that every journey to parenthood is beautiful and special. We are so happy for my Intended Parents who have their second baby on the way. ❤️ no matter how you become a parent; surrogacy, donor, step, adopted, foster or naturally, your family is beautiful and you are so deserving of love and happiness. . . . . . . . . . #surrogate #surrogacy #canadiansurrogate #surrogacyincanada #proudsurrogate #surrogatejourney #gestationalcarrier #gestationalsurrogacy #ttc #ttccommunity #ivf #ivfjourney #firsttrimester #ultrasound #canadianmom #ivfgotthis #momsofinstagram #momblogger #canadianmom #canadianmoms #assistedreproduction #momlife #1in8 #1in4 #pregnancy #pregnant #7weekspregnant #surrogatebaby #pregnancyannouncement #pregnancyandbeyond @pregnantish @pregnancy_childbirth @pregnantandperfect @pregnantbellybump @pregnantstory @pregnantlifestyle_ @cute_pregnancy @cutemombaby @fertilityiq @fertility_canada @fertility_help_hub @thefertilitytribe @fertilityanswers_

Објава коју дели Ariel Taylor (@carried.with.love) дана 31. Авг 2020. у 1:34 PDT

Beba koju trenutno nosi će se roditi 18. aprila naredne godine, ali dom neće deliti sa svojom surogat majkom.

Zapratite nas i na Instagramu!