Glumica Riz je tokom emisije koja se održavala virtuelno zbog propisanih bezbedonosnih mera, otvorila dušu i rekla da je bila potpuno prestravljena kada je ostala u drugom stanju.

U trenutku kada je ostala trudna imala je samo 22 godine. "Nisam znala kako ću uskladiti posao i majčinstvo", ispričala je kako nije znala na koji način će uskladiti posao i ulogu mame koja je čeka. Desila joj se takva situacija, "upala" je u nju, a brige poput toga da li će imati siguran posao su je neprestano mučile.

"Snimala sam filmove, ali nisam se etablirala kao neko ko zahteva da se snima u blizini škole svoje dece", naglasila je Riz, takođe je dodala da u to vreme nije imala stvarnu moć i uticaj u filmskoj industriji koju ima danas.

Glumica je dodala i podatak da se u vreme svoje prve trudnoće, kada je strahovala zbog posla, egzistencije osećala poput svih ostalih mama i tata. "Puno je kompromisa, ali svaki deo te žrtve se zaista isplati. Zbog njih se budim srećna nedeljom ujutru, to nisu filmovi ili moj posao, to su moja deca", istakla je poznata glumica.

Zapratite nas i na Instagramu!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

????30 stvari koje mama nauči tokom prve godine bebinog života???? Prva godina života vaše bebe je puna uzbudljivih promena, koje nekada mogu biti naporne majkama. Mnoge se pitaju da li rade dobar posao tokom odgajanja tog malenog život bića. Verujte nam, radite dobro! A uz to i mnogo učite. Pogledajte šta sve to jedna majka nauči tokom prve godine bebinog života: 1. Potrebna vam je makar jedna mama drugarica koju možete pitati nešto u bilo koje doba dana. 2. Mnogo ćete pričati o kaki (a možda ćete je i fotografisati). 3. Barem jednom ćete zvati pedijatra u sred noći samo zbog bebinih gasova. 4. Znaćete sve restorane koji odgovaraju bebama u vašem gradu. ________ Nastavak možete potražiti na linku u opisu profila. . . . . . #Yumama #mamaibeba #majcinstvo #prvagodina #beba #bebice #roditelji Foto: Shutterstock

Објава коју дели Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs) дана 7. Јул 2020. у 5:34 PDT