Dženifer Garner se može pohvaliti svojim bogatstvom, naime glumica ima osmogodišnjeg sina Samuela, jedanaestogodišnju  Serafinu i četrnaestogodišnju ćerku Violetu.Ona u emisiji otkriva nešto više o roditeljstvu u petak u epizodi pod nazivom Podizanje dobrih ljudi. Dženifer otkriva da je nedavno gledala klasičnu komediju sa jednom od svojih djevojčica prvi put.

"Evo stvari na koju i nisam baš ponosna. Čak sam s njom gledala Austina Poversa. Razgovor o tome nije prikladan. Ali samo sam želela  videti taj smeh", rekla je četrdesedosmogodišnja Garner. Istakla je da se prilikom gledanja filma osećala zadovoljno, ispunjeno i dodala je da naš organizam moramo navići na lepe stvari i radost.

"To je tako zabavno, a uopšte grozno. Mislim, uopšte nije grozno", dodaje glumica. "Naučila je nekoliko stvari, ali smiješno je." Nakon odgledanog filma, glumica i njena devojčica su prestale da nalaze utehu u jednoj aktivnosti koju su obavljele zajedno,a to je čitanje. "Ne mogu ni nabrojati koliko sam joj puta čitala naglas - jednostavno nije htela više čitati", kaže. "Kad je započela pandemija koronavirusa, njoj jednostavno nije bilo dobro. I mi smo se prikradale i gledale američke najsmješnije video zapise na mom telefonu."

Neverovatna priča o velikoj porodici: Mama jedanaestoro dece priznala da ih želi još (FOTO)

U međuvremenu se sve troje Garnerove dece se pripremaju za povratak u školu - a za Violet to znači da će praktično krenuti u prvu godinu srednje škole.

"Želim da je podržim, na sebe preuzima veliku odgovornost i težak zadatak", ističe zvezda i dodaje njena ćerka željno iščekuje prvi dan škole kako bi bila sa svojim drugarima.

Gernerova naglašava da želi da pomogne ćerki da na kvalitetan način nastavi školovanje,kao i da joj pomogne oko organizacije aktivnosti.

Serafini, koja kreće u završnu godinu osnovne škole, "samo želim da se lepo provede, i želim da pronađem način da se bezbedno druži s prijateljima i da se oseća ispunjeno, jer je sjajna učenica i zaslužila je to ", kaže Garner.

A njen mali dečak Samuel, "stvarno je željan i uzbuđen" da ponovno krene u školu.Glumica želi da dečak ostane vredan učenik kao što je do sada i bio, dodaje da nastava na daljinu može malo promeniti navike i marljivost koju nosi u sebi.

Iako ne kupuje deci svake godine nove rančeve i školski pribor, jer veruje da imaju previše stvari, Dženifer kaže da će ove godine napraviti izmene s obzirom na okolnosti, "mislim da je ovo godina u kojoj im trebam nabaviti nove rančeve i nove posude za ručak".