Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama se okrenula samo na trenutak: Dečak se otrovao kapsulom za pranje veša

Dvogodišnji dečak je došao u životnu opasnost kada se mama samo na kratko okrenula da ubaci veš u mašinu.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Trenutak majčine nepažnje mogao je da se završi kobno za njenog desetomesečnog sinčića, koji je sedeo u blizini dok je ona ubacivala prljav veš u mašinu.

Melisa Karni (27) iz Lenokstauna u Škotskoj okrenula je leđa desetomesečnom Pirsu, koji je u tom trenutku uzeo kapsulu praška i stavio je u usta.

"Bila sam u kuhinji, spremila večeru, a onda sam htela da stavim rublje u mašinu. Sva deca su bila tu oko mene", izjavila je za Dejli rekord majka petoro dece.

"Na trenutak sam se okrenula i već je zgrabio kapsulu i odgrizao parče. Sve se odigralo veoma brzo", dodala je Melisa.

U početku je delovalo kao da je mališan dobro, ali petnaestak minuta kasnije, dok su se vozili u bolnicu, Pirs je povraćao i dobio dijareju. Odjednom je omlitavio, a pogled mu je bio prazan.

"Sve vreme sam ga dozivala da ne bi izgubio svest", kaže majka. 

Povezane vesti

U bolnici u Glazgovu odmah su ga odvezli u operacionu salu. Endoskopskim pregledom utvrđeno je da je dobio opekotine u želucu od otrovnih hemikalija. Otrov je izazvao oticanje disajnih puteva i morali su da ga uvedu u veštačku komu.

Lekari kažu da će dečak preživeti, ali ne znaju koliko će mu vremena trebati da se oporavi i da li će imati trajne posledice.

"Nisam mogla da poverujem da tako mala količina tečnosti može da bude toliko opasna. Ima toliko jakih hemikalija u samo jednoj kapsuli", izjavila je Melisa.

Zapratite nas i na Instagamu!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica