Borba za potomstvo predstavlja jedan od najtežih perioda u životu mnogih parova. Nakon mnogo pokušaja začeća prirodnim putem, raznih analiza i terapija, mnogi od njih moraju da se susretnu sa procesom vantelesne oplodnje. 

Goca Tržan je jedna od onih žena koja na ovaj način pokušava da dođe do potomstva, usled dijagnoze dijabetesa i lošeg hormonskog statusa. Poznata pevačica sada, u vreme epidemije, naišla na još više otežan način začeća, baš kao sve druge mame. 

Ipak, javno je poželela da upravo zbog ovako teške situacije pruži posebnu podršku muškarcima, muževima koji su puni podrške i ljubavi, a nisu u mogućnosti da budu uz svoju partnerku.

"Upravo izašla sa klinike za VTO. Zbog korone ne možemo ulaziti sa pratnjom. A ispred klinike muževi šetaju oko kola, krše prste na rukama, nervozni, uzbuđeni, uplašeni, brižni. Bravo i srećno momci, da vas sačekaju dobre vesti", objavila je poznata pevačica podržavši sve tate koji u ovim momentima zaista prolaze teške momente, iščekujući lepe vesti od supruge.

"Želim da pozdravim i poklonim se svim brižnim i saosećajnim muževima i partnerima koji prolaze sa svojim ženama kroz strahove, neuspehe, iščekivanja, razočarenja, suze, bolove, radosti, žalosti... Znam kako vam je, zato vam neizmerno hvala što postojite i što ne odustajete od nas", napisala je u opisu svoje objave. 

Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković neko vreme pokušavaju da dobiju dete, a pevačica iz prvog braka ima trinaestogodišnju ćerku Lenu. 

Zapratite nas i na Instagramu!