Tamara Grujić, jedna od omiljenih TV lica, svog sadašnjeg supruga Vuka Đokovića je upoznala tokom jednog televizijskog projekta na kome je on bio menadžer lokacije, a ona je bila zadužena za kasting. Brzo su se sprijateljili, a potom i zaljubili.

Počeli su da žive zajedno, a venčali su se nakon godinu i po dana veze. Naime, nisu mogli da se dogovore oko broja zvanica pa su se venčali tokom letovanja i proputovanja kroz Španiju. On je hteo intimno venčanje, a Tamara svadbu sa dvesta gostiju. Ipak, odlučili su se na treću opciju, pa su se venčali na Gibraltaru.

Tamara i Vuk su godinama pokušavali da dobiju dete. Voditeljka je jednom prilikom sasvim iskreno odgovorila da je prvi put ostala u drugom stanju kada je tek počela da živi sa Vukom, ali da je pobacila nesrećnim slučajem. Drugu trudnoću je morala da prekine zbog produkcije u kojoj je tada počinjala.

Nikad od javnosti nije tajila svoju veliku želju da se ostvari u ulozi majke.

"Vuk i ja dugo smo želeli da postanemo roditelji, a otkad smo počeli da radimo na terenu, imala sam u vidu da ću jednog dana, bože zdravlja, biti u drugom stanju. Zato sam odmah počela da smišljam kako ćemo mi, kao ekipa, tada funkcionisati. Na kraju svake sezone snimali smo nekoliko emisija unapred. Prošle zime, Vuk i ja smo videli da imamo dovoljnu zalihu da na proleće, bez opterećenja sa te strane, odemo na vantelesnu oplodnju. Računajući da će to biti za nekoliko meseci, bili smo potpuno opušteni. Baš u tom periodu Bog nas je pogledao i ja sam, potpuno prirodno, ostala u drugom stanju," ispričala je Tamaraza magazin Story prošle godine.

Gledaoci emisije "S Tamarom u akciji" mogli su da vide i malu Lenku, koju ponosna mama vodi sa sobom na teren, snimajući nove emisije. Uprkos tome što su obezbedili dom mnogim porodicama u Srbiji, Tamara i Vuk nemaju svoj stan i već godinama žive kao podstanari.

Zapratite nas i na Instagramu!