Teniser Janko Tipsarević i modna kreatorka Biljana odbrojavaju do trenutka kada će njihova porodica dobiti još jednog člana.

Njih dvoje već ima ćerkicu Emili, a Biljana ističe da su pre njenog rođenja vrlo brzo postigli dogovor o imenu, što ovog puta nije bio slučaj.

"Za razliku od Emili, gde smo iz prve odlučili kako će se zvati i nismo imali nikakvih nedoumica, oko imena za sina se u našoj kući odvijala prava debata između ćerke i tate. Priznajem da su mi njihova nadmudrivanja bila smešna i zanimljiva, ali sam od starta bila na Emilinoj strani. Želela sam da odluku donese ona", istakla je mama Biljana za magazin Gloria.

Ona je otkrila koje su bile njihove želje, ali i da ih je njena sestra pretekla.

"Janko je oduvek hteo da mu se sin zove Noa, ali se tako zove dečak moje sestre, a Emili je rekla kako ne želi da ima dva brata sa istim imenom. Davnašnja opcija nam je bila Leon, međutim, i tu nas je preduhitrila moja sestra sa malenim Leonom koji je došao na svet pre tri meseca. Sad smo na slatkim mukama, ali je već izvesno da smo našli kompromisno rešenje", ispričala je kreatorka.

I napokon, porodica je došla do konačnog rešenja.

"Sin će se zvati Leo. Ime je nastalo og grčkog Leon, što znači lav, a simbol je hrabrosti i snage", rekla je Biljana Tipsarević.

Zapratite nas i na Instagramu!