Ivana Maksimović i Danilo Anđušić, poznati sportisti, a sada i roditelji, rešili su da progovore o periodu karantina, zajedničkom vremenu i životu kod kuće. Dok mnogima zatvorenost ne prija, treba im kretanje i redovne rutine, ova porodica je ispričala koliko je zapravo uživala u tim zajedničkim danima. 

Za Kurir Sport, njih dvoje su rešili da ispričaju kako su njihovi karantinski dati tekli, šta su radili sa svojim sinom Filipom i kako su naučili čak i da kuvaju i plešu zajedno.

"Nama je ovaj karantin na neki način i dobro došao, jer smo maksimalno posvećeni Filipu, što je super", ispričala je mama Ivana.

Par je nastavio priču o životu u karantinu sa decom, koji uz njih ne može nikad biti dosadno. Ne samo što maleni Filip uživa u prisustvu oba roditelja svakodnevno, već uz to imaju vremena da rade šta god požele. 

"Verovatno mnogi ljudi koji imaju decu znaju da čak i u karantinu nikada nije dosadno. Jer uvek postoji neka stvar koju možete da radite sa svojom decom. Tako i mi, trudimo se da Filipu maksimalno organizujemo vreme koliko možemo, tj koliko nam je dozvoljeno. Izađemo malo napolje ispred zgrade, igramo se…"

Par je ispričao kako su, pored zabave sa FIlipom, počeli zajedno da kuvaju, a uz to čak i da đuskaju. Ples i nove pokrete preporučuju svima, a Ivana ističe kako im je to neka vrsta terapije. 

"Osim što je dobro da vežbama održavata svoju liniju i da se ta ogromna količina hrane koju unosite na neki način eliminiše, super je i što tako zabavljate klince. Svaki put kada vežbam Filip je tu, skače, isteže se, uči", ispričala je mama o porodičnom plesu. 

Zapratite nas i na Instagramu!