Iako ne postoji jedinstven datum za ovaj praznik (prva nedelja u maju, 30. mart, 8. mart) Dan majki je veoma popularan u svetu i za sve žene koje su se ostvarile u majčinskoj ulozi predstavlja zaista poseban dan u godini. Deca, velika i mala, širom sveta se danima pripremaju za ovaj praznik kako bi iznenadila svoje majke, nasmejala ih i obradovala originalnim poklonima, uz neizostavne bukete cveće.

Dan majki se proslavlja porodično te su i poznate mame juče viđene u društvu svojih najdražih malih bića. Za razliku od prethodnih godina, ovaj put u odgovorni roditelji su u šetnju išli sa zaštitnim maskama za lice, kako bi se zaštitili od, na žalost još uvek aktuelnog virusa korona.

Preslatka mama, poznata glumica Eva Longorija i njen suprug Hose Antonio Baston uživaju sa svojim dečakom Santjagom!


Eva Longorija i u šetnji sa sinom Santjagom, Foto: Profimedia

Iako su krenuli da Beverli Hilsom provozaju sinčića na triciklu, izgleda da je srećni par ipak najviše vremena proveo u trčkaranju i nošenju dvogodišnjeg Santjaga.


Eva Longorija sa malim Santjagom, Foto: Profimedia

Dan majki porodičnom šetnjom je obeležila i supermodel Alesandra Ambrosio, koja je viđena na ulicama Brentvuda sa svojim dečkom Nikolom Odi i decom, ćerkom Anjom i sinom Noom. Društvo su im pravila i njihova dva psa.

U istom kraju juče je viđena i holivudska zvezda Dženifer Garner i to sa svoje dvoje dece. Poznata mama zabeležila je neobičan trenutak...


Dženifer Garner sa decom, Foto: Profimedia

Nemirni mališani popeli su se na mamin automobil.


Dženifer Garner sa decom, Foto: Profimedia