Kameron Dijaz je prvi put postala majka u svojoj četrdeset sedmoj godini. Pre svega nekoliko meseci, ona i suprug Benji Meden dobili su ćerkicu Radiks, a sada su potpuno prepušteni uživanju u roditeljstvu i ljubavi prema bebi. 

Kako je juče bio dan majki, Benji je iskoristio priliku da kroz objavu na Instagramu pokaže koliko ceni sve majke, a naročito svoju suprugu.

"Svim majkama želim sve najlepše, srećni smo što vas imamo. Ove godine je poseban dan i za nas. Uvek ću biti zahvalan svojoj supruzi što je od mene napraviala oca i što tako dobro brine o nama svaki dan", rekao je, uz podsećanje da je ove godine i sam postao blagosloven da pored sebe ima i suprugu i majku.

A u svojoj emotivnoj priči, osvrnuo se i na to koliko je glumica divna majka, supruga, i prijatelj, i koliko joj je zahvalan na svemu što čini:

"Najbolja mama, supruga i prijatelj. Bez obzira na ti da li ustaje jako rano da se pobrine za sve (tri ljudska bića i nekoliko životinja) ili istražuje i čita da bi bila sigurna da smo najbolji roditelji našoj ćerki, ona je sila prirode i zahvalan sam na tome"

"Šest godina smo zajedno, a svaki dan je sve važniji i sve je više prave ljubavi. Kakav je to blagoslov. Mislim da je važno podsetiti se svaki dan, kada imamo ovako retko posebnu osobu u svojim životima, da to ne uzimamo zdravo za gotovo. Bez obzira na to što se događa na poslu ili šta svet misli ili kaže, čuvajte majke i ne možete biti na gubitku. Sve drugo će se rešiti i srediti, ali srećan dom vredi više od zlata", zaključio je Madden, pokazavši koliko vli i ceni svoju suprugu Kameron..

Svoju emotivnu poruku završio je zahvalnošću bogu što majke postoje i još jednom želeći srećan praznik svim majkama.

Zapratite nas i na Instagramu!