Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emotivna poruka Slađe Alegro o životu u izolaciji: 'Nama je ovo poklon, sve vreme ovog sveta je samo naše' (FOTO)

'Nemojte samo u 20h časova svake večeri aplaudirati, aplaudirajte svakog jutra kad se probudite živi i zdravi', poručila je pevačica, podelivši prekrasnu fotografiju sa svojom Milom.

  Izvor: Foto: Damir Dervišagić

Većina zauzetih roditelja je sada, u ovoj nemiloj situaciji, dobila priliku da ostane u domu i uživa sa svojim klincima. Slična situacija je i sa Slađom Alegro, koja je svoje najmilije trenutke posvetila baš svojoj Mili.

Podsetivši sve ljude da treba da budu odgovorni, ona je istakla kako ovaj način života koji nas je zatekao smatra kao poklon. 

"Ružo moja, ovo je naše vreme. Izolaciju svako doživljava na svoj način, i svako priča iz svog ugla. Nama je ovo poklon, sve vreme ovog sveta je samo naše. Moje srce je puno jer smo skupa, jer si zdrava. Svi oko mene takođe, to je sad najvažnije. Mazimo se, gledamo crtaće, kuvamo, igramo se, bojimo, uspavljujemo i povijamo lutke, pevamo pesmice, igramo, čistimo kuću. Izađemo u šumu sa tatom, prošetamo se, beremo cveće i nazad u naš dom. Zavidimo onima koji imaju dvorište, jer maloj deci, pa i nama, to puno znači", napisala je pevačica, istakavši koliko ovaj period predstavlja nešto predivno za njenu porodicu, zajedničko vreme koje su dobili i u kom uživaju.

Povezane vesti

"Nemojte kukati, nemojte, molim vas, najveća briga je sad da ostanemo pribrani, da se ne bojimo, ali i da ne budemo opušteni. Svako od nas ima nekog ko mu fali, meni fali moja sestra, njena deca, moja baka koja živi nedaleko od mene, fale mi moje kolege, moji prijatelji, ali negde veoma blizu nas ima nekog kome važnije stvari fale. Moja rođaka ima petnaestogodišnjeg sina, kome se posle dvogodišnje borbe vratio sarkom, kome opet sledi borba, čuvene grozne terapije. Nju ne brine virus, nju brine mnogo više. Nju ne brine ni nestašica ulja i brašna, nju ne brine što su kafane zatvorene. Ima mnogo više briga oko nas i bez korone. Zato, nemojte biti nezahvalni, uživajte u svojoj porodici koju možda niste viđali dovoljno, dajte im zagrljaja i osmeha, to svakome treba. Nemojte samo u 20h časova svake večeri aplaudirati, aplaudirajte svakog jutra kad se probudite živi i zdravi. Pomolite se Bogu da sve ovo što pre prođe bez većih posledica. Živi bili!", poslala je emotivnu i važnu poruku svima. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica