5. Festival internacionalnog studentskog teatra posvećen dečijem i lutkarskom pozorištu FISTić - održaće se pod sloganom "Različiti rastemo!" sa ciljem podizanja svesti o značaju ove teme, kao i slanja poruke da svako dete ima pravo na igru, sigurnost i jednake šanse, te da je inkluzija u društveni život zajednice osnovno pravo svakog deteta.

Glavni program festivala čine gostujuće predstave studenata dramskih akademija širom Evrope, dok će se u pratećem programu naći brojne aktivnosti i edukativno-zabavne radionice koje obrađuju temu festivala upotrebom različitih dramskih metoda.

FISTić festival poziva sve mame, tate, bake, deke, tetke, teče, strine, stričeve, ujne ujake, braću i sestre da nam se sa svojim mališanima pridruže na afterwork porodičnom druženju u Dorćol Platzu u četvrtak, 12. marta od 16 do 20 časova.

U saradnji sa studentma Fakulteta primenjenih umetnosti i Fakulteta likovnih umetnosti očekuju vas raznovrsne kreativne radionice i aktivnosti za celu porodicu.

Na završnici događaja, od 19 časova, nastupiće dečiji pop-rok kvartet Master Blaster.

Ulaznica za događaj je donacija dečijih knjiga za biblioteku Instituta za majku i dete. Događaj će zasladiti Kolačići sreće.

Vidimo se 12. marta u Dorćol Platzu!