U vranjskom porodilištu 29. januara Kristina Tasić Stojanović rodila je pravog "malog džina", bebu toliko krupnu da ni najstarije babice i doktori ne pamte sličnu.

Aleksej je rođen sa 5,290 kilograma!

Presrećni roditelji Dalibor i Kistina nisu mogli da sakriju radost što je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana, s obzirom da već imaju jednoipogodišnjeg sina Andreja.

"Bili smo svi srećni, ja sam čak bila zbunjena jer su mi na ultrazvuku rekli da beba ima oko četiri kilograma. Već ujutru su nam rekli da se beba ne oseća dobro i da moramo za Niš. To nas je uplašilo ali na sreću nakon šest dana njegovo stanje je stabilizovano i vratili smo se kući", priča majka Kristina.

Roditelji su danas prijavili svoju bebu u Vranju i sada svaki trenutak provode zajedno u Davidovcu, gde žive.

Kristina i Dalibor kažu da su srećni što je njihov mali džin dobro i zahvaljuju se doktoru Goranu Petroviću i kompletnom osoblju na vranjskoj Ginekologiji.

"I da se zna, moj sin je veći i od leskovačke bebe džina", šali se srećni otac aludirajući na natpise u štampi o najkrupniijoj bebi na jugu Srbije, koja je rođena u Leskovcu. "E, sad je moj Aleksej najveći!"

Zapratite nas i na Instagramu!