Ana Kurnjikova (38) i Enrike Iglesijas (44) postaće roditelji po treći put – vest je o kojoj bruji svetska štampa.

Bivša teniserka i poznati muzičar i ovog puta uspeli su da sakriju od medija da u njihov dom stiže prinova. Ipak, paparaci su uspeli da fotografišu Anu sa trudničkim stomakom.

Španski magazin HOLA! objavio je fotografije trudne Ane, koja izgleda kao da će svakog časa otići u porodilište.

Kako navodi ovaj medij, nekadašnja uspešna teniserka zaista je na kraju svoje druge trudnoće, pa se skoro svakog dana i očekuje prinova u njihovom domu.

Par je pre dve godine dobio blizance, sina Nikolasa i ćerku Lusi.

I tada, uspeli su da sve sakriju od medija, pa se samo pojavila informacija da se Ana porodila.

Par je, navodno, trudnoću odlučio da drži u tajnosti, a Anu su poslednji put paparaci snimili u oktobru 2016. godine.

Ipak, godinu dana posle porođaja, Ana je odlučila da na svom Instagramu pokaže kako je izgledala u 37 nedelji trudnoće, pa je objavila fotografiju iz trudničkih dana.

Ana i Enrike upoznali su se 2001. na snimanju njegovog spota za pesmu "Escape", ali su tek posle godinu dana paparaci su uspeli da ih fotografišu zajedno.

Latino zavodnik i lepa Ruskinja od početka su svoju ljubav čuvali od javnosti. Kralj plesa i latino popa nikad nije govorio o svojoj devojci, niti da li planira brak sa njom, mada su 2010. svetski mediji objavili da su se tajno venčali.

Iglesijas je jednom prilikom izjavio da nikad nije upoznao Anu sa svojim slavnim ocem Hulijom, jer za to nije bilo prilike.