Prelepa pevačica Marina Tadić se porodila po prvi put. 

Postala je mama devojčice, kojoj je tokom trudnoće odabrala ime Vera. 

Vesti je na svom Instagram profilu podelila pevačica Ceca Ražnatović uz reči: "Čestitam! Draga Vera, neka si živa i zdrava. Dobrodošla!"

U jednom intervjuu, divna marina ispričala je kako je podnela trudnoću. "Sve je proteklo u najboljem redu. Na početku sam imala male mučnine i tegobe, ali brzo su prošle. Nisam jela ništa u preteranim količinama, a nisam bila ni zahtevna trudnica. Zaista sam se hranila kao i pre trudnoće. Nisam se budila noću zbog gladi, naprotiv, uveče mi hrana nije prijala".

Pevačica je tada iznela i interesantnu priču o odluci da se devojčica zove Vera, te pojasnila da je ključnu ulogu imao san od pre dve godine.

"Možda će nekome zvučati čudno, ali ja sam pre dve godine sanjala da sam rodila devojčicu Veru. Kada sam se probudila, osećaj je bio toliko jak da nisam mogla to da izbacim iz glave. Nikada do tada nisam pomislila na to ime. I onda sam rekla sebi da, ako ikada budem rodila devojčicu, da će se zvati Vera. Jer ona je to ime već sama izabrala, a ko sam ja da kažem drugačije."

Zapratite nas i na Instagramu!