U jednom intervjuu, Šarliz Teron je otkrila komplikacije kroz koje je prolazila kada je usvojila svoje prvo dete Džekson, ali i o potpunoj životnoj promeni u martu te 2012. godine.

"Ceo proces prvog usvajanja je bio zaista težak", rekla je. "Džekson je bila osma beba na koju smo računali. Pre toga su većinom bile rizične trudnoće. Mnoge su otpale. Emotivno se vežeš za bebu, a na kraju ti se nade ne ispune. Osetiš je jako loše."

Četrdesetčetvorogodišnja glumica, koja je usvojila i drugo dete 2015. godine - devojčicu Avgust, dodala je: "Provedeš mesece i mesece razmišljajući da li će to zaista postati tvoje dete."

"Sećam se kako sam se osećala kada sam Džekson videla kroz prozor. Istrčala sam iz auta čim sam je ugledala. Neko ju je držao, a moje srce je iskakalo it tela od sreće. Neverovatan osećaj", rekla je emotivna mama. 

"Drugi put sam morala da čekam dva sata da je vidim, i to su bila dva najgora sata mog života. Imala je ekcem, pa je žena koja se brinula o njoj odmah pokušala da mi objasni zašto tako čudno izgleda. Sve što sam rekla bilo je - To je moja beba. Rođena sam da joj budem majka!"

Kako se prisećala tragične smrti oca, kog je ubila njena majka u samoodbrani, nije mogla da ne promisli o životu."Potpuno sam svesna da, kada pogledam u svoju decu, ovo neće trajati zauvek. Upravo to čini moj život naročito ispunjenim."

Zapratite nas i na Instagramu!