Subote su predviđene za porodice, kada će moći da ostvare popust od 10 % na porodičnu kartu i dodatno se zabave rešavanjem mozgalica. Program je osmišljen tako da tokom 2h trajanja deca mogu kroz kaleidoskop nauke naučiti više o svojim čulima obilazeći eksponate u tajanstvenom svetu iluzija. Pametan i zabavan kviz je sastavni deo mozgaonice, a prilagođen je uzrastu od 7 do 10 tj. 10-14 godina. Rešavanje logičko-didaktičkih igrica koje razvijaju motoriku, koncentraciju i jačaju motivaciju takođe su deo ovog kreativnog i interaktivnog programa. Primenjujući gradivo u edukativno-zabavnom sadržaju, deca će kroz avanturistički duh, druženje i razonodu još više uživati u zimskom raspustu.

Za više informacija o celokupnom programu kao i terminima dešavanja detaljnije možete pogledati na  www.muzejiluzija.rs.

Yumama vas nagrađuje

Prve tri mame koje na mejl: redakcija@yumama.com ili u Inboks Yumamine FB stranice pošalju tačan odgovor na pitanje: Na kojoj adresi se nalazi Muzej iluzija u Beogradu?, dobiće porodičnu ulaznicu za obilazak muzeja za subotu 18. januar. Pored odgovora pošaljite nam i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.

NAPOMENA: Ulaznice koje delimo nisu za radionice (mozgalice).