Poznata voditeljka Minja Miletić nedavno je objavila da je u drugom stanju, a sada su je obradovale vesti da će roditi devojčicu.

Kada je saznala da je u drugom stanju, Minja Miletić (39) nije mogla da sakrije sreću zbog toga. Sačekala je da prođe prvi period kako bi potvrdila da je sve u redu, a onda je lepe vesti podelila sa javnošću. Voditeljka je nedavno saznala i pol bebe, a u pitanju je devojčica.

"Minja nije želela u javnosti da priča o trudnoći dok ne bude sigurna da je sve u redu, i tako je i bilo. Prvo je na poslu otvorila bolovanje, a kada je bila spremna, priznala je za medije da je trudna. Nedavno je i dobila rezultate koji pokazuju da čeka devojčicu. Minji nije bitan pol već da je beba zdrava, ali kada je čula da je devojčica, oduševila se i ove lepe vesti je podelila samo sa najbližima", kaže nam blizak voditeljki.

Inače, kada je otkrila da je u drugom stanju, Minja je priznala da je ovo do sada najlepši period u njenom životu.

"Da, tačno je, trudna sam. Ovaj period ću posvetiti sebi i uživanju u trudničkim danima. Nakon 20 godina rada na televiziji, došlo je vreme za najlepšu pauzu koju sam mogla da zamislim", rekla je za portal Srbijadanas popularna novinarka, kojoj nedostaje televizija, ali i dalje pomno prati dešavanja, te je o svemu informisana.

"To ne znači da sam van informativnih tokova, već naprotiv, redovno i na dnevnom nivou pratim politička dešavanja kako ne bih izgubila ritam", istakla je pre nekoliko dana Minja.

Da zna šta je čeka kada se bude porodila najbolje govori podatak da Minja svaki slobodan trenutak provodi sa sestričinom Unom.

"Nema boljeg treninga za ulogu majke od vremena koje provodim sa sestričinom, tako da sam spremna, samo se nadam da će Una dobiti brata od tetke", pričala je ranije Minja.

Iako je mnogi doživljavaju kao hladnu osobu, Minja privatno nije takva, pa joj je romantika svojstvena.

"Jesam romantična i te kako. I moj horoskop govori o tome, mi rakovi smo posebno romantični. Meni nikad nije problem i umem da pokažem emocije, zaplačem čak i uz pesmu ako mi dotakne dušu. Treba pokazati emocije, suze su okej", pričala je Minja, koja je navela da joj nedostaje vreme kada su se muškarci više trudili da osvoje žene.

"Žene uvek padaju na romantiku, na lepe reči, na udvaranje. Kako kaže ona poslovica - ne postoji neosvojiva tvrđava, postoje samo loši borci. Svi oni momci osvajači malo su tu ulogu izgubili, tu treba da muškarci budu malo drugačiji i nadam se da će se vratiti toj ulozi osvajača i nastaviti da osvajaju žene", rekla je ona.

Minja Miletić do sada nikada nije javno pričala o svom izabraniku, niti je otkriveno ko je ukrao njeno srce, pa je i dalje pod velom tajne ko je otac njenog deteta.

- Zašto se nisam udala, to me više niko ne pita. Ne znam zbog čega. Valjda su odustali. Nisam osoba koja veruje u brak. Možda me zbog toga i ne pitaju - rekla je ranije Minja, pa u jednom intervjuu objasnila:

- Kada je prava ljubav u pitanju, pristalica sam svega. Današnji brakovi su neretko fasada tuđih očekivanja i potreba, čast izuzecima. Uvek sam iskrena prvenstveno prema sebi, a onda i prema drugima, te ću živeti onako kako meni prija bez obaveze i potrebe da ispunjavam društvena očekivanja, a tu prevashodno mislim na svoju slobodu da budem ono što ja jesam i ko sam, da me niko ne sputava i da ja nikog ne sputavam.

Zapratite nas i na Instagramu!