Mališani širom sveta uživaju u praznicima, a naročito u poklonima koje željno očekuju. Kako je Deda Mraz onaj koji ispunjava želje, nije neobično što sa toliko entuzijazma pišu svoje liste želja i obećavaju da će biti dobri zauzvrat. Ništa drugačiji nisu ni mališani iz kraljevske porodice. I oni su presrećni zatražili od Deda Mraza praznične poklone.

Kako potiče iz porodice u kojoj sve dame obožavaju konje, nije neobično što je malena Šarlot već sa tri godine počela sa časovima jahanja. Stoga, sasvim je logično što je imala jednu posebnu želju.

Naime, na spisku poklona koje bi volela da dobije od Deda Mraza, princeza je navela ponija. Ipak, na ovakav poklon devojčica će morati da pričeka makar godinu dana, jer njen tata Vilijam smatra da je još uvek mala. 

Princ Džordž, sa druge strane, zatražio je sportsku opremu. "Džordž obožava tenis, pa je poželeo da dobije novi reket i sto za fudbal", rekao je izvor. 

Interesantno je i to da je veliki svetski teniser Rodžer Federer održao čas malenom princu. "Volim kada vidim da deca gaje ljubav prema sportu. I njegova mama je oduvek volela tenis. Nadam se da će on nastaviti isto ovako i kada poraste", rekao je teniser. 

Zapratite nas i na Instagramu!