Taman što se roditelji usaglase sa bebinim "ritmom"- noćno buđenje se proredi ili prestane, najmlađi član porodice sve bolje jede i spava, počinje muka zbog nicanja zubića. Ova faza bebinog života naročito je frustrirajuća za neiskusne mame i tate, koji često prežive pravu dramu, ne znajući da li dete "gori" od temperature i loše spava zbog zubića ili bolesti.

Bebe različito reaguju na nicanje mlečnih zuba, no osećaj je uvek neprijatan. Taj proces najčešće je ispraćen uznemirenošću deteta, lokalnom osetljivošću i pojačanim lučenjem pljuvačke, a dete neprestano stavlja predmete u usta. Moguće je i smanjenje apetita, pojava crvenila na obrazima, loš san i osip po telu.

Mlečni zubi su značajni, jer su zaduženi za očuvanje kosti vilice i mesta na kome će kasnije da izrastu stalni zubi.

Ukoliko mučite muku sa vašom bebom zbog izrastanja zubića ili ste pak svesni koliko je uloga mlečnih zuba značajna, te želite da vaše dete dobije najbolju negu za svoje zube, postoji sjajno, provereno, delotvorno i 100% prirodno rešenje za mirniji san, manje boli i muke i za vas i za vaše dete.

Bebident je 100% prirodno ulje, namenjeno bebama i deci uzrasta do šest godina. sastavljeno od delova biljaka koje rastu na našim prostorima. Osim što efikasno otklanja bol nastao prilikom izlaska mlečnih zuba, umiruje kožu i sluzokožu, smiruje upalne procese desni i deluje antibakterijski. Takođe, neguje mlečne zube i preventivno deluje protiv stvaranja kamenca i karijesa. Možete da ga poručite OVDE po ceni od 2.000 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.


Foto: Promo

Bebident je blagog, prirodnog ukusa, te stoga ne prouzrokuje nikakve nus pojave ukoliko dođe do slučajnog gutanja prilikom nanošenja ulja. Ne sadrži alkohol, pa ne iritira sluzokožu usta i usne šupljine. Ulje rešava i problem sa aftama.


Foto: Promo

NAČIN UPOTREBE

Nekoliko kapi Bebident ulja nakapa se između palca i kažiprsta, zatim se lagano i blago utrlja u bebine desni. Tretman je potrebno ponoviti dva puta u toku dana, a nakon tretmana nije poželjno da dete pije i jede deset minuta. Na isti način upotrebljava se i kod nešto starije dece do 6 godina.

Bebident je na bazi mente, matičnjaka, podubice i nevena. Možete odmah da ga poručite OVDE po ceni od 2.000 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.


Foto: Promo

Proizvod je prošao kroz analizu akreditovane labaratorije za istraživanje i ispitivanje Anahem (Beograd), a odobren je i od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

Online kupovina, Hangar, Life with nature, Bebident, Ulje, Upala, Iritacija, Desni, Bebe, Deca, Nicanje zuba, Mlečni zubi, Karijes.