Dvejn Džonson, osim što je poznat po svom neverovatno isklesanom telu, znamo ga i po preslatkim momentima sa svojim malim devojčicama.

Glumac se pohvalio četverogodišnjoj ćerki Jasmin kako je tatin film postao veliki hit, a ona je odlučila da to treba proslaviti. Šta je domišljata devojčica pod tim mislila, otkrio je svojim fanovima putem društvenih mreža.

"Barem je moje dinosaursko stopalo izvan... Rekli smo joj da je tatin film Jumanji postao veliki hit, a ona je viknula: 'To! Počinje slavlje!', pa sam rekao da može. Pitao sam hoćemo li jesti kolače, tortu, na što je ona odgovorila: 'Ne, tata, sedi na pod'. Tada sam se setio da pod 'proslaviti' misli na to da me osramoti", napisao je uz fotografiju na kojoj sedi na podu zatrpan plišanim igračkama.

Naravno, kao i svaki otac koji obožava svoje dete, dodao je kako mu je njena sreća najvažnija.

"Sve bih istrpeo samo da je moja četverogodišnjakinja srećna", završio je objavu.

Pratioci su oduševljeni, što su i pokazali u brojnim komentarima, a ovo nije prvi put da ih je Dvejndobro nasmejao. Nedavno je objavio fotografiju kako uživa sa ćerkom u čajanci, čime je osvojio srca obožavatelja.

Stena i supruga Loren Hašian su roditelji i jednogodišnje Tiane, a iz prethodnog braka glumac ima osamnaestogodišnju ćerku Simon.

Zapratite nas i na Instagramu!