Manekenka Petra Nemcova donela je na svet dečaka čije ime još uvek nije poznato, i to u sedmom mesecu trudnoće!

"Naš mali anđeo je konačno u našem gnezdu. Odlučio je da dođe neočekivano, u 34. nedelji, usred noći u divljoj prirodi. Tokom ove oluje, zamalo da se porodim u kolima, na putu ka najbližoj bolnici. Bezuslovna ljubav i milost su nas okružili, držali nas u svojoj svetlosti. Od 15. novembra, ovo je bilo teško putovanje po više različitih bolnica", napisala je Petra.

"Muž i ja nismo hteli ništa da objavljujemo, jer nismo hteli da ikoga zabrinjavamo dok nismo bili sigurni da je naša beba bezbedna, izvan opasnosti. Naš lepi dečak je sada kod kuće, zaštićen i voljen. Hvala Bogu i univerzumu", napisala je ona.

Manekenka, koja je 2004. zadobila ozbiljne povrede u cunamiju čije je razorne posledice osetilo čak 14 zemalja. Njen verenik je poginuo, a Petra se, sa višestrukim prelomima, očajnički držala za granu drveta satima, sve dok je nisu pronašli spasioci.

Petra se, nakon te tragedije, verila još dva puta, ali oba puta je raskinula pre nego što je stigla do oltara. U decembru 2018. je raskinula prethodnu veridbu, i ubrzo uplovila u vezu sa njujorškim agentom za nekretnine Benom Larečem.