Voditeljka Radio-televizije Srbije samo pet dana od rođenja sina Rogana za Blic sumira prve utiske, a priznaje da se sada mnogo lakše snalazi jer joj je sve oko bebe poznato.

Radost u domu voditeljke Kristine Radenković i njenog višegodišnjeg emotivnog partnera Nikole Radojevića upotpunjena je dolaskom sina kojem su ponosni roditelji dali ime crnogorskog porekla - Rogan. Dečaku se najviše obradovala sestra Tara, koju je Kristina rodila pre tri godine, a lepa voditeljka u intervjuu otkriva kako se oseća, ali i kako su odlučili da dečaku daju baš ovo ime.

"Carskim rezom sam se porodila u Narodnom frontu i sve je bilo u najboljem redu. Beba je super, a tata je naravno presrećan. Ime smo odabrali još kada smo se zaljubili i kada smo tražili imena za decu. Moram da priznam da nam je ovo zvučalo divno uz prezime. Po knezu Roganu iz Gorskog vijenca", kaže iskreno Kristina Radenković.

Uprkos tome što je drugu trudnoću teže podnela nego prvu, voditeljka Radio-televizije Srbije kaže da se trenutno odlično oseća i da su joj ovo najbolji trenuci koje provodi sa bebom, partnerom Nikolom i trogodišnjom ćerkicom Tarom.

"Osećam se zaista odlično, sada sve znam, pa sam opuštenija. Vratili smo se iz bolnice kući i sada svi zajedno uživamo i odmaramo se", kaže Kristina kroz osmeh.

Ponosni tata isto veče je proslavio rođenje sina, a slavlju su prisustvovale skoro sve Kristinine koleginice i kolege. Ipak, najveću radost zbog dolaska dečaka osetila je Nikolina i Kristinina trogodišnja ćerka Tara, koja se fotografisala sa transparentom na kojem je pisalo: "Dobro došao, Rogane" i sa širokim osmehom na licu. Ova fotografija neizmerno je obradovala voditeljku, koja nam otkriva da sin veoma liči na Taru.

"Rogan je isti sestra Tara, savršena je beba, spava, jede i ne plače", dodaje Kristina Radenković.

Voditeljka Slagalice je nedavno rekla i da je njen emotivni partner i te kako posvećen otac i suprug i da joj pomaže oko svih obaveza oko dece.

"Mi nemamo problem oko deljenja obaveza, oboje učestvujemo u odrastanju i vaspitavanju naše ćerke. Nikola mi pomaže u svemu i zasad je divan. Da nije - ne bi bilo drugog deteta, mada trećeg sigurno neće biti, matora sam za to", rekla je nedavno kroz smeh.

Nemam pravi savet za vaspitavanje

Voditeljka verujeda svaki roditelj treba da vaspitava decu onako kako smatra da je pristojno, te ne voli da daje savete budućim roditeljima.

"Smatram da niko ne treba da govori roditeljima kako da vaspitaju svoju decu. Pročitala sam dosta stručne literature, ali eto, moje dete se ne uklapa ni u jedan šablon, zato ni ja nemam pravi savet za vaspitavanje", dodala je voditeljka.

Zapratite nas i na Instagramu!