Hilarija Boldvin suočila se sa još jednom spontanim pobačajem.

Ako se prisetimo, njena peta trudnoća se, nažalost, u aprilu završila spontanim pobačajem. Kako je tada otkrila celom svijetu, njena beba imala je neredovne otkucaje srca i nije se razvijala dovoljno brzo, dok na kraju njeno srce nije prestalo da kuca. Iako je naišla na brojne kritike, svoju priču o pobačaju je odlučila javno da podeli, kako bi jasno dala do znanja ženama koje su kroz to prošle ili prolaze da nisu same.

"Žene su naučene da rade to u tišini, da ne bi trebalo ništa otkrivati pre 12. nedelje, a najvećim delom jer su ljudi praznoverni ili osećaju da će tako biti jači. Neki su u strahu. Ne mislim da treba živeti u strahu", izjavila je tada.

Ipak, svega pet meseci nakon tragičnog gubitka, supruga slavnog glumca Aleka Boldvina objavila je da im stiže prinova. Iako je tada zamolila medije da je ne uhode, i paparace da je ne fotografišu jer želi mir, redovno je s pratiocima na Instagramu delila trudničke trenutke. Tako su pre mesec dana otkrili i da čekaju još jednu devojčicu.

Nažalost, ni ova trudnoća nema srećan kraj. Naime, u četvrtom mesecu trudnoće ponovno je doživjela spontani pobačaj.

"Jako smo tužni što moramo da podelimo sa vama da smo danas saznali da je naše dete preminulo u četvrtom mesecu trudnoće. Želimo da znate da, iako trenutno nismo u redu, bićemo. Presrećni smo zbog naše četiri bebe - i nikada ih nećemo zaboraviti", napisala je Hilarija na Instagramu, i time šokirala pratioce.

Objavila je i video u kom razgovara sa šestogodišnjom ćerkom Karmen o izgubljenoj bebi, a nije skrivala ni suze. Kako je otkrila, video je poslala i suprugu, te je odlučila da ga podeli i na društvenim mrežama.

"Nisam očekivala ovo kada sam danas otišla na pregled. Ne znam šta bih drugo rekla... i dalje sam u šoku i nije mi sve ovo sasvim jasno", priznala je, pa još jednom zamolila sve za privatnost.

Zapratite nas i na Instagramu!