Nešto što će definitivno očarati svako dete je igračka koja je istovremeno ćebence, jastuk i plišana igračka u koju se spakuje mekano ćebence. 3 u 1 igračka će svima postati najbolji prijatelj od koga se neće odvajati, omiljeno društvo za uspavljivanje i gledanje crtaća. Tako je toplo i udobno ali i zabavno –IDEALNO ZA PROHLADNE NOĆI kada još uvek ne radi grejanje. Još jedna sjajna vest je da ćete ovim plišanim ćebencetom naterati svako dete da se pokrije - izaberite jednu od 3 plišane igračke žiraficu, slonče ili nilskog konja i budite sigurni da će slavljenik biti oduševljen.

Ne vozajte se okolo uzalud u potrazi za odgovarajućim poklonom – sve što je potrebno je da kliknete OVDE i naručite plišano ćebence-igračku ili pozovete na broj 011/6 888 999. Cena je sada SNIŽENA – samo 1.990 dinara za 3 igračke u jednoj!

Plišano ćebence je odlično za putovanja, mališani mogu i da se igraju i da spavaju sa njim, jer će im biti toplo i udobno.

Zato požurite i podelite sa drugim mamama ovu sjajnu ideju za poklon, verujemo da ćete nekome pomoći u večitom osmišljavanju rođendanskih iznenađenja – poručite online OVDE ili pozovite na broj 011/6 888 999.


Foto: Promo


Foto: Promo


Foto: Promo