Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAGAZIN LEPA&SREĆNA ORGANIZUJE KONFERENCIJU: Zdravlje žena Srbije

Konferencija Zdravlje žena Srbije u organizaciji magazina Lepa &Srećna održava se 24. oktobra 2019. godine.

  Izvor: Foto: Promo

Konferencijom Zdravlje žena Srbije, magazin Lepa &Srećna daje svoj doprinos u Međunarodnom mesecu borbe protiv raka dojke. Konferencijom Zdravlje žena Srbije, magazin Lepa &Srećna daje svoj doprinos u Međunarodnom mesecu borbe protiv raka dojke.

Najnovija i najznačajnija saznanja iz oblasti reproduktivnog zdravlja, glavna pitanja prevencije raka dojke, kao i emocionalnog zdravlja biće teme osnovnih panela na kojima će učestvovati naši eminentni stručnjaci - prof. dr Ljubić Aleksandar, specijalista ginekologije i akušerstva, MediGroup, prof. dr Slavica Đukić Dejanović, prof. dr Berislav Vekić, državni sekretarMinistarstva zdravlja, prof. dr Željko Miković, direktor GAK Narodni front, Snežana Bošnjaković, direktorka Centra za onkologiju i radiologiju, prof. dr Miljko Ristić, kardio hirurg i mnogi drugi.

Konferencija će se održati u hotelu Crowne Plaza, 24. oktobra 2019. godine. Naši stručnjaci ukazuju na činjenicu da više od 90 odsto žena obolelih od raka dojke može da se izleči ako se dijagnoza postavi u početnom stadijumu i odmah pristupi lečenju!

Prema zvaničnim podacima, u Srbiji se godišnje razboli 4.600 žena, a 1.600 njih izgubi bitku s bolešću.

Koje su emocije najštetnije za žensko zdravlje, kako meditacija i molitva mogu da pomognu u izlečenju najtežih bolesti, kada zdrava osoba treba da poseti kardiologa i

kakvu ulogu igra nasleđe u oboljevanju od raka dojke, samo su neka od pitanja kojima će se učesnici konferencije baviti. Gost konferencije biće i Dragana Bačanek, žena koje pobedila rak. "Znala sam da ću dobiti karcinom jer sam to sanjala, a ozdravljenje mi je donelo važnu životnu lekciju", rekla je Dragana za novi broj magazina Lepa & Srećna koji je na kioscima od 17. oktobra. Na Konferenciji Zdravlje žena Srbije ona će govoriti o svom izlečenju.

Generalni sponzor je VODAVODA, institucionalni pokrovitelj konferencije je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, a prijatelji konferencije su Nectar, UNIQUA osiguranje i Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, Proton system.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica