Krajnje je vreme da doskočite dečijim vragolijama i budete mudriji od njih.

Pobedite ih njihovim oružjem – kupite im super plišanu igračku koja se transformiše u udobno mekano ćebence i jastuk od kojeg se vaše dete neće razdvajati.


Foto: Promo

Rešenje vam je na dohvat ruke i stiže na vašu adresu u roku od 3 radna dana, da uspava vaše klince i vama omogući kvalitetan san. Dovoljno je da kliknete OVDE i poručite online ili pozovete na broj 011/6 888 999 i izaberete plišano slonče, žirafu ili nilskog konja.


Foto: Promo

Kada vam ova genijalna igračka stigne kao nagradu dobijate iskren osmeh vašeg deteta i ozareno lice kada ugleda svog novog omiljenog prijatelja od koga se neće razdvajati. Vaše dete će ga nositi svuda sa sobom i obožavaće da izvlači ćebence koje se nalazi u njoj i da se pokriva. Deca najviše uče kroz igru zato će mu biti veoma zabavno da spava na svom novom jastučetu igrački i da se pokriva. Tada će se osećati ušuškano i voljeno baš kao da je u vašem zagrljaju.

Osim što ste rešili problem sa noćnim otkrivanjem, dobili ste super saveznika za putovanja. Detetu će sa ćebencetom, jastukom koji je uz to i igračka biti udobnije za spavanje u kolima ili autobusu. Veoma praktično, jer ne morate da nosite sve 3 stvari odjednom a i vaše dete može da ponese neke sitne igračke u jastuku.


Foto: Promo

A ako uskoro idete na neki dečiji rođendan, nema nežnijeg poklona od ove 3 u 1 plišane igračke koja će najbolje razveseliti i ugrejati drugare u hladnim danima koji tek stižu. Zato obezbedite klincima igračku u koju će moći i da se umotaju posle kupanja dok sede u pidžami i gledaju crtaće.

Kliknite OVDE i poručite online ili pozovite na broj 011/6 888 999 i izaberite plišano slonče, žirafu ili nilskog konja.