"U prvoj trudnoći sam pravi trudnički stomak dobila tek nakon 20. nedelja, a ovaj put je to već od 14. Kako je krenulo, za mesec dana ću izgledati kao da sam spremna za porođaj!', napisala je nedavno na Instagramu ćerka poznatog muzičara Dina Dvornika, koja je po drugi put u drugom stanju.

S obzirom na to da joj stomak brzo raste, Ela se oseća pomalo nespremno te je u novoj objavi svoje pratioce nasmejala do suza.

"Kad si trudan, osim podbratka možeš da uhvatiš i stomak iz 'lepih' uglova. Imam danas jedan događaj u jako fensi galeriji, pa bi trebalo da ličim na nešto, ali doslovno, uz selidbu i sve, nemam šta da obučem jer se jednostavno nisam pripremila da ću biti ovolika, ovako brzo", pojasnila je.

"Mislim, da, rekli su mi da stomak brže raste drugi put, ali ljudi moji, ovoliki stomak sam imala na porođaju! I šta da ja sad obučem na sebe, a da izgleda kao da sam se potrudila? Navlaku za ormar?", završila je Ela.

Mnogi pratioci na Instagramu dali su joj urnebesne savete šta bi večeras mogla da obuče.

"Umotaj se u ceradu", "Može i zavesa... ako je nisi spakovala" i "Ma ogrneš čaršav oko sebe, i glumiš Rimljanku. Šta te briga, ti to možeš isfurati."

Neki su uvereni da Ela nosi blizance ili dečaka.

"Možda si trudna s blizancima, ko će znati", "100% nosiš dečka ako se stomak već sad vidi" i "Možda su blizanci ili si jela puno kaše", zaključili su.