Mališani će imati priliku da uživaju u raznim avanturama tokom predstojećeg vikenda. Upoznajte se sa još nekoliko interesantnih filmova.

Solan i Ludvig: Misija na mesec

Avantura omiljenih filmskih drugara Solana I Ludviga se nastavlja!

Norvešku misiju, koja učestvuje u međunarodnoj svemirskoj trci odlaska na jesec, predvodi briljantni izumitelj Reodor iz sela Flaklupa. Uz hrabrog astronauta, vranu Ludviga, zar nešto može poci po zlu? Pa zapravo i može, čak dosta toga. U neustrašivoj misiji, na brodu se pronalaze skriveni putnici, razotkrivaju se tajni planovi i ništa ne ide po planu. Ludviga i njegovog prijatelja ježa Solana očekuju brojna iznenađenja tokom njihovog putovanja na Mesec.


Foto: Promo

Mračni umovi

Kada grupa tinejdžera misteriozno razvije nove moćne sposobnosti, biva proglašena za pretnju od strane vlade, a zatim i pritvorena. Šesnaestogodišnja Rubi, jedna od najmoćnijih mladih ljudi, beži iz kampa i pridružuje se grupi tinejdžera koji su u bekstvu, u potrazi za sigurnim utočištem. Uskoro članovi ove novoosnovane porodice shvataju da u svetu u kojem su ih odrasli na vlasti izdali, bežanje nije dovoljno i da moraju da pruže otpor, koristeći njihovu kolektivnu moć kako bi povratili kontrolu nad svojom budućnošću.


Foto: Promo

Lote i izgubljeni zmajevi

Energicni pas Lote dobija mladu sestru po imenu Rosi. Rakun Karl i riba Viktor su naučnici koji dolaze u posetu Geđžetvilu kako bi učestvovali na velikom takmičenju u prikupljanju narodnih pesama. Pobednik takmičenja i osvajač glavne nagrade će biti onaj koji uspe snimiti narodnu pesmu najstarije životinjske vrste na svetu – mitskih zmajeva koji duvaju vatru. Lote i Rosi odlučuju pomoći naučnicima, zbog čega im predstoji uzbudljiva i neočekivana avantura.


Foto: Promo


Foto: Promo

Yumama vas vodi u bioskop!

Poklanjamo vam tri puta po dve karte za projekciju tri filma:

„Solan i Ludvig: Misija na Mesec“ 17:30h (petak, 18. 10)

„Mračni umovi” 17:30h (subota, 19.10)

“Lote i izgubljeni zmajevi” 13:30h (nedelja, 20.10))

Čitateljke koje prve na Yumaminu Fejsbuk stranicu ili na mail redakcija@yumama.com pošalju tačan odgovor na pitanje: Ko putuje na Mesec sa Ludvigom?dobiće po dve karte za projekciju navedenih filmova u Kombank Dvorani.