Slavna glumica prisustvovala je premijeri svog novog filma "Grdana", a na crvenom tepihu društvo joj nije pravio neki holivudski zavodnik, već petoro od šestoro njene dece.

Nakon što je sa svojim mališanima prošetala ispred nekoliko desetina paparaca, jedno je sigurno: deca Anđeline Džoli imaju potencijal da i sama budu zvezde!

Popularna glumica (44) izgledala je predivno na crvenom tepihu, ali je ostala u senci Paksa (15), Zahare (14), Šajlo (13) i blizanaca Noksa i Vivijen (11), koji su pratili mamu na premijeri njenog novog filmskog ostvarenja u Los Anđelesu.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da svako od Anđelinine i Bredove dece ima sopstveni upečatljiv stil!

Šajlo, koja je uvek bila poznata kao mala modna ikona, nosila je belu košulju, kožnu jaknu i pantalone, dok je njena sestra Vivijen ponela crne pantalone s tregerima. Noks, s druge strane, očito mnogo više voli boje, pa je obukao crno-tirkizni blejzer koji ima jaku gotičarsku notu, dok je Zahara odabrala glamuroznu balsku haljinu s korsetom. Paks je odabrao efektne patike i crnu košulju, a njihov najstariji brat Medoks opravdano je odsutan, jer je trenutno na koledžu u Južnoj Koreji.

Njihova ponosna mama Anđelina za ovu priliku ponela je elegantnu haljinu asimetričnog kroja s masivnim brošem u obliku škorpije.

Pogledajte u galeriji fotografije Anđeline Džoli sa decom sa premijere novog filma "Grdana"...

Pogledajte kako je ova neobična porodica izgledala na premijeri filma "Grdana".