Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POČELA JE SEZONA VIRUSA I PREHLADA: rešite se upornih simptoma na potpuno prirodan način!

Nano čestice čistog srebra su najefikasnija zaštita od pomenutih tegoba.

  Izvor: Foto: Profimedia

Početkom jeseni vraćaju se i prehlade, virusi, temperature.. Imuniteti naše dečice su oslabljeni, a mi tražimo način kako da ih „povratimo“ što pre. Broj prehlađenih samo raste, a neki od zaslužnih faktora za pomenuti problem su lošija ishrana, slab imuni sistem, promena vremena, itd. Sve se više okrećemo lečenju prirodnom medicinom, pošto smo svesni koliku štetu na organizam mogu da nanesu antibiotici. Pored tog problema, uvek je prisutna i borba sa alergijama. Alergijske reakcije se najčešće javljaju na koži, kao i u respiratornom i digestivnom sistemu, ali se mogu javiti skoro na svim organima u telu. Osim blažih simptoma kao što su osip, svrab, iritacija grla i očiju, posledice alergije mogu biti i znatno težeg oblika, te se iz pomenutih razloga treba boriti sa ovim upornim problemom. Najbolje rešenje jeste da se na potpuno prirodan način efikasno rešite svih posledica koje alergija nosi.

Srebro kao lek u ljudskoj upotrebi je još od davnina. Srebro se koristilo kao najjači prirodni antibiotik. Zbog svojih pozitivnih dejstava na ceo organizam, srebro i danas ima široku primenu u svakodnevnom životu. Širok spektar delovanja i visoka efikasnost čini ga savršenim izborom za prevenciju mnogih oboljenja. Nano čestice čistog srebra su najefikasnija zaštita od pomenutih tegoba.

Sprej za nos i sinuse predstavlja odličnu antimikrobnu i antivirusnu zaštitu nosne duplje i sinusa omogućavajući vam zdravo i lako disanje. Ovaj sprej se sastoji od izuzetno efikasnih antivirusnih i antimikrobnih nano čestica čistog srebra kao i pažljivo odabranih prirodnih biljnih eteričnih ulja koja obnavljaju i štite vaše sinuse i sluzokožu nosa od raznih neugodnih infekcija, iritacija i alergija.

Koristi se po potrebi i u skladu sa navedenim uputstvom bez posebnih ograničenja. Preporučuje se za upotrebu kao preventiva i zaštita od raznih respiratornih infekcija i alergija, odraslim osobama i deci svih uzrasta iznad tri godine starosti.

Nano Silver sprej za nos i sinuse, može se koristiti u kombinaciji sa bilo kojom vrstom lekova, jer ne proizvodi nikakve sporedne efekte koji bi na bilo koji način umanjili njihovo dejstvo. U skladu sa zakonom, ovaj proizvod poseduje atest o mikrobiološkoj i hemijskoj zdravstvenoj ispravnosti odgovarajuće akreditovane laboratorije i potpuno je bezbedan za ljudsku upotrebu.

Sprej za nos i sinuse možete poručiti OVDE, po sniženoj ceni od samo 840 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.


Foto: Promo

Nano Silver sprej za grlo predstavlja izuzetno efkasno sredstvo u borbi protiv raznih adeno virusa, virusa gripa i mnogih drugih patogena koji se mogu pojaviti u usnoj duplji ili grlu. Ovaj sprej je idealna preventiva i zaštita tokom raznih respiratornih epidemija, jer kolonije virusa i bakterija uništava još na samom njihovom izvorištu odnosno u usnoj duplji i grlu pre njihovog daljeg širenja u druge delove ljudskog organizma.

Higijena vaših usta biće besprekorna, a loš zadah samo neprijatna prošlost. Pored izuzetno efkasnog antivirusnog i antimikrobnog dejstva nano čestica čistog srebra, pažljivo odabrana i potpuno prirodna biljna eterična ulja deluju blagotvorno na zaštitu i obnovu sluzokože usta i grla čineći vas zdravim i otpornijim na razne vrste infekcija i alergija koje mogu biti veoma neprijatne i mogu ozbiljno ugrožavati vaše zdravlje.

Nano Silver sprej za grlo, može se koristiti u kombinaciji sa bilo kojom vrstom lekova jer ne proizvodi nikakve sporedne efekte koji bi na bilo koji način umanjili njihovo dejstvo. U skladu sa zakonom, ovaj proizvod poseduje atest o mikrobiološkoji hemijskoj zdravstvenoj ispravnosti odgovarajuće akreditovane laboratorije i potpuno je bezbedan za ljudsku upotrebu.

Sprej za grlo možete OVDE poručiti, po ceni od 900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.


Foto: Promo

Srebrna nano voda je najbolji saveznik dobrog zdravlja i jakog imuniteta. Nano koloidna srebrna voda je po ukusu slična običnoj vodi sa malo metalnog ukusa. Posle kraće upotrebe primetićete da su vam zubi postali belji, da na njima nema naslaga, da ste se rešili upale desni i neprijatnog zadaha a šanse za dobijanja novog karijesa su minimalne. Bićete zaštićeni od epidemija gripa i respiratornih infekcija, očistićete svoj organizam od nagomilanih parazita i mikroorganizama, regulisaćete metabolizam i telesnu težinu.

Nano srebrnu vodu, možete poručiti OVDE, po ceni od 900 rsd, za 200 ml, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.


Foto: Promo

* Još sjajnih preparata, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica