Internetom se nezaustavljivom brzinom širi poruka mame dvoje dece od kojih je jedno dete sa poteškoćama. Naime, Tanja Tomić Domić putem Fejsbuka je odlučila da zamoli sve ljude jednu važnu stvar.

"Dragi prijatelji (znani i neznani), većina vas zna da sam majka dvoje divne dece. Nažalost, Mila je dete sa poteškoćama. Ona nije izabrala taj put. Ni mi, kao njena porodica nismo. Kao ni ostale porodice dece sa poteškoćama. Jednostavno smo se našli u toj priči i trudimo se najviše što možemo. Da je lako, nije", pojasnila je.

"Javljam vam se s molbom da odvojite pet minuta i razgovarate sa svojom decom da nisu svi rođeni pod sretnom zvezdom da budu zdravi. Naučite ih da nije lepo rugati se i upirati prstom, da nije lepo govoriti za decu sa poteškoćama da su čudovišta, da nije lepo pitati je li pametnija ona ili pas. Sin nam je mnogo puta bio predmet izrugivanja zbog sestre, ni kriv ni dužan. Mnogo puta nam se stisnulo srce i oči zasuzile. Nama je Mila savršena takva kakva je. Molim vas, naučite ih da je i drugačije nekome savršeno."

Njena poruka oduševila je korisnike koji su je podelili više od 1400 puta, a izazvala je i hrpu reakcija.

Zapratite nas i na Instagramu!