Vojvotkinja Megan Markl je pre mesec dana otkrila kako pokreće kolekciju odeće kojom namerava finansijski da pomogne humanitarnoj organizaciji Smart Works, a sada je svoje obožavatelje na Instagramu odlučila da iznenadi videom u kojem otkriva delić svoje kolekcije, ali i reakciju predstavnica organizacije nakon što ih je vojvotkinja iznenadila obukavši ih u odeću koja tek treba da stigne na police.

Megan Markl je napravila kolekciju koju je ostvarila s poznatim britanskim lancem trgovina Marks & Spencer, a koja će svetlo dana ugledati ove jeseni.

Sav prihod od prodaje Megan planira da donira humanitarnoj organizaciji Smart Works kojoj je cilj pomaganje ranjivim ženama u potrazi za poslom, a čiji je vojvotkinja pokrovitelj.

Vojvotkinja od Saseksa je u sredu na službenom Instagram profilu podelila video u kojem je prikazala delić svog humanitarnog projekta na koji je veoma ponosna. U videu se vidi kako je lepa vojvotkinja iznenadila skup žena koje je srdačno dočekala, sve ih redom izgrlila, a potom ih obukla u komade iz svoje nadolazeće kolekcije.

Megan je u videu odevena vrlo jednostavno i elegantno, na granici ležernog i poslovnog stila. Bivša zvezda serije Suits je za susret sa predstavnicama organizacije obukla široku plavu košulju na prugice s potpisom brenda Frank & Eileen i tamne uske pantalone kroja koje su istakle njene izrazito vitke noge.

Ovo je ujedno i prvi put posle porodjaja da lepu vojvotkinju vidimo u uskoj odeći koja naglašava figuru. Celokupan stajling Megan je začinila svojim omiljenim cipelama - štiklama brenda Aquazzura s prepoznatljivim izrezom i mašnom na peti.

"Vojvotkinja je bila dirnuta radom ove neprofitne organizacije kojoj je cilj pomaganje ženama u potrazi za poslom, opremajući ih potrebnim veštinama i odećom koja im je potrebna kako bi se osećale spremno za poslovne izazove. Tokom poseta organizaciji Smart Works, Megan je primetila kako organizaciji ne manjka donacija, ali reč je o kombinaciji neusklađenih odevnih komada koje, prema njenom mišljenju, nisu najbolji odabir ili stižu u veličinama koje nužno 'ne odgovaraju' ženama u cilju postizanja samouvjerenog i nadahnutog osećaja prilikom dolaska na razgovor za posao.

Svoju potporu organizaciji Smart Works, vojvotkinja planira pružiti ove jeseni u vidu opremanja organizacije ključnim komadima poslovne odeće koja je ženama potrebna prilikom dolaska na radno mesto', rečeno je ranije u Instagram objavi za medije.